Ce punem în bagaj când mergem la mare?

Ce punem în bagaj când mergem la mare?

Când se pune problema pregătirilor pentru concediul la mare, e foarte important ce alegem să punem în valizele noastre astfel încât să nu ne lipseasca nimic. Acest pas poate sa ne dea bătăi de cap și să ne pună în dificultate de multe ori. Din acest motiv, venim în sprijinul dumneavoastră cu câteva sfaturi utile care să vă fie de folos.

În primul rand, dacă mergeti în vacanță cu cei mici, bagajul de vacanță la mare va trebui completat cu o mulțime de lucruri esențiale pentru ei. 

Din bagajul dumneavoastră nu ar trebui să lipsească:

  • Produse pentru îngrijire copii (scutece, cremă scutec, produse pentru îngrijirea pielii iritate).
  • Produse pentru plajă (costum de baie, pălărie, ochelari de soare, loțiune de plajă pentru protecția pielii, cremă after-sun, spray pentru insecte, colac, saltea gonflabilă, jucării pentru nisip etc).
  • Medicamente (termometru, supozitoare, probiotice, sirop de gât, medicamente pentru dureri de cap, produse pentru îngrijire rapidă – plasturi, alcool medicinal).
  • Jucării (cărți de colorat și creioane colorate, cărți audio, jucării preferate ale celor mici) – ajută la confortul copiilor în timpul drumului către destinația de vacanță.
  • Produse de îngrijire personală (hotelierii de lux pun la dispoziția oaspeților mici seturi de cosmetice suficiente de șampon și gel de duș, deci e posibil să nu fie necesar să mai le luați de acasă. Pentru aceia dintre dumneavoastră care au anumite preferințe la cosmetice, recomandăm să vă luați de acasă produsele preferate.)
  • Haine de vară – recomandăm ținute cât mai lejere și ușor de asortat între ele. De asemenea, aici adaugăm și încălțămintea care ar trebui să fie cât mai comodă.
  • Gadgeturi – pentru cei pasionați de gadgeturi, nu ar trebui să lipsească telefonul, tableta, încărcătorul, o baterie externă, căști și aparatul foto.
  • Lucruri relaxante – spre exemplu, pentru unii dintre dumneavoastră ar putea fi relaxant să citească o carte pe plajă sau să completeze un rebus.

Sperăm că acest articol v-a fost de folos în a vă ajuta să vă pregătiți bagajul când plecați la mare. Vă dorim o vacanță cât mai placută!

Posteaza un comentariu

nine − 8 =