SERVICII DE CAZARE HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

Plin de farmec și culoare, hotelul oferă turiștilor cazare în camere moderne și confortabile dispuse pe patru nivele și parter, acestea reprezentând un total de 142 camere și 16 apartamente.

Camera dublă

În camera dublă se pot caza maxim 2 adulți și 2 copii dupa cum urmează:

 • copiii cu vârsta între 0-2 ani beneficiază de pățut gratuit, la solicitarea turiștilor și în limita stocului disponibil.
 • copiii cu vârsta cuprinsă între 0-11.99 ani au gratuitate, fără pat suplimentar asigurat. Se poate solicita pat suplimentar, costul fiind de 50lei/zi.
 • copiii cu vârsta cuprinsă între 12-15,99 ani, primesc pat suplimentar și costul acestuia este de 70lei/zi. Se acceptă un singur copil cu vârsta între 12-15,99 ani, în camera dublă.
 • copiii cu vârsta peste 16ani se consideră adulți.

În camera dublă se acceptă un singur pat suplimentar sau un pătuț pentru copil.

Facilități camera dublă: pat matrimonial/pat twin (doua paturi); mobilier nou (șifonier, comodă, noptieră cu oglindă, demifotolii cu măsuță); sistem de climatizare; telefon; televizor LCD cu televiziune prin cablu; minibar; pardoseală din gresie; baie proprie (mobilier, cabină de duș/cădiță, uscător de păr); balcon cu mobilier de balcon (măsuță și scaune) și suport rufe; plasă de insecte; conexiune internet wireless.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

Apartament

În apartament se pot caza maxim 3 adulți și 2 copii cu vârstele cuprinse între 0-11.99 ani după cum urmează:

 • copiii cu vârsta între 0-2 ani beneficiază de pățut gratuit, la solicitarea turiștilor și în limita stocului disponibil.
 • 2 copii cu vârstele cuprinse între 0-11.99 ani au gratuitate la cazare, fără pat suplimentar asigurat; la solicitarea unui pat suplimentar, se achită 50lei/zi.
 • copiii cu vârsta de peste 12 ani achită obligatoriu pat suplimentar 70lei/zi, în situația în care sunt deja 3 adulți.
 • în apartament se acceptă un singur pat suplimentar sau un pătuț pentru copil.

Facilități apartament: cameră de living ce are în dotare o canapea extensibilă (spațioasă pentru odihna a două persoane) și mobilier nou (șifonier, două fotolii cu măsuță, televizor cu plasmă, birou, comodă); dormitor compus dintr-un pat matrimonial și mobilier nou (noptieră cu oglindă, șifonier); sistem de climatizare; telefon; televiziune prin cablu; minibar; pardoseală din gresie; baie proprie (mobilier, cabină de duș, uscător de păr); balcon cu mobilier de balcon (măsuță și scaune) și suport rufe; plasă de insecte; conexiune internet wireless.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

Informații utile

 • Serviciile de cazare includ mic dejun pentru maxim 2 adulți și 2 copii (0-6.99ani).
 • Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulți și a certificatelor de naștere pentru copii la data check-in-ului. În cazul neprezentării documentelor de identitate a ambelor persoane precum și a certificatelor de naștere pentru copii, hotelul este degrevat de obligația prestării de servicii pentru acești turiști. În cazul neprezentării certificatului de naștere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare și supliment de mic dejun în valoare de 36 lei/zi, indiferent de vârsta copilului.
 • Oaspeții vor primi la recepție, la check-in, brățări de identificare și au obligativitatea de a purta brățara pe care o vor primi pe tot parcursul sejurului.
 • Taxa de stațiune în valoare de 3 lei/persoană/noapte cazare nu este inclusă în ofertă și va fi achitată la recepția hotelului, la data check-in-ului.
 • Accesul în camere/apartamente se face pe bază de cartele electromagnetice, ceea ce oferă turiștilor o deplină siguranță.
 • Toate camerele/apartamentele sunt prevăzute cu sistem de prevenire a incendiilor.
 • Toate camerele/apartamentele sunt prevăzute cu sistem de climatizare.
 • Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi Camera de Bagaje unde aceștia își pot lăsa bagajele personale pentru o anume perioadă de timp. Oaspeții care folosesc acest serviciu au obligația de a se asigura că bagajele lor sunt închise, să le verifice atât la lăsarea spre depozitare, cât și la ridicare. Hotel Fortuna NU răspunde de eventualele pagube ce pot surveni în timpul depozitării bagajelor, acesta fiind un serviciu oferit gratuit!
 • Pentru siguranța  turiștilor  cazați  în hotel,  toate  spațiile  publice  ale  hotelului  sunt  prevăzute  cu  camere  de supraveghere.