ACCES PE PLAJA PASHA BEACH

GRATUIT șezlonguri și umbrele la plajă!!! În ziua cazării, oaspeții vor primi la recepția hotelului Fortuna ⭐ ⭐ ⭐ un voucher pentru a beneficia de șezlong împreună cu măsuță și umbrelă pe plaja Pasha Beach, în schimbul unei consumații minime la barul de pe plajă. Mai multe informații se pot obține de la recepția hotelului.

LOCURI DE PARCARE DISPONIBILE LA CAZARE!

Hotel Fortuna ⭐ ⭐ ⭐ pune la dispoziția oaspeților săi un număr de locuri de parcare limitat ce va fi accesibil contracost la recepția hotelului. Se va achita contravaloarea locului de parcare în avans pentru toată perioada sejurului plus o garanție de 100 lei, iar turistul va primi o cheie pentru accesul la locul de parcare. Această garanție se păstrează la recepția hotelului pe toată perioada sejurului, urmând a se returna în ziua decazării iar turistul să predea cheia locului de parcare. Mai multe informații se pot obține de la recepția hotelului.

PROGRAM DE ANIMAȚIE PENTRU COPII!

VESELIE,BUCURIE, CE TE ADOR, COPILĂRIE! Venim cu noutăți privind programul de animație pentru cei mici: pentru sezonul estival 2022 , Hotel Fortuna ⭐ ⭐ ⭐ vă pregătește o mulțime de surprize!!! Programul echipei de divertisment se va desfășura zilnic, între orele 17:00-21:00, în perioada 13.06.2022-13.09.2022. Pentru mai multe informații, apasă AICI!