🐰𝐂𝐎𝐍𝐂𝐔𝐑𝐒 𝐃𝐄 𝐏𝐀𝐒̦𝐓𝐄! 🐰

🌞🤩 Participă la #concurs iar 🐰𝒊𝒆𝒑𝒖𝒓𝒂𝒔̦𝒖𝒍 𝒕𝒆 𝒅𝒖𝒄𝒆 𝒍𝒂 𝒎𝒂𝒓𝒆 🏖! Câștigă o minivacanță la #HotelFortuna pentru vara 2024!

👉Tot ce trebuie să faci este să parcurgi cei 4 pași de mai jos:

1️⃣    Dai 𝐋𝐈𝐊𝐄 paginii Hotel Fortuna.

2️⃣    Dai 𝐋𝐈𝐊𝐄 acestei postări.

3️⃣    Distribuie această postare.

4️⃣     Etichetează în comentariu persoana pe care ai dori sa o iei cu tine la mare.

  • Premiul concursului este 𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐣𝐮𝐫 𝐝𝐞 𝟑 𝐧𝐨𝐩𝐭̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟐 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞 (𝐜𝐮 𝐦𝐢𝐜 𝐝𝐞𝐣𝐮𝐧 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐬).
  • Concursul se va desfasura în perioada 𝟐𝟓.𝟎𝟒-𝟎𝟐.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟒, iar extragerea va avea loc pe data de 𝟎𝟑.𝟎𝟓.𝟐𝟎𝟐𝟒 prin 𝐫𝐚𝐧𝐝𝐨𝐦.𝐨𝐫𝐠.
  • Nerespectarea tuturor pașilor va duce automat la eliminarea din concurs.
  • Mai multe informații puteti citi in Regulament AICI.

🤩𝑴𝑼𝑳𝑻 𝑺𝑼𝑪𝑪𝑬𝑺!🤩

NOUTATEA VERII 2024

Dragii noștri, ne bucurăm nespus să vă anunțăm că începând din acest sezon, veți putea servi la Restaurantul nostru White Cruise Snack Bar: PENSIUNE COMPLETĂ!

Venim cu NOUTĂȚI pentru vara 2024 și introducem în meniu și CINA! Acesta se va servi în regim de bufet suedez ca și micul dejun și prânzul.

Facilități mic dejun/ prânz / cină copii:

  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-4,99 ani au gratuitate la mic dejun/prânz/cină;
  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 5-9.99 ani achită 28 lei/zi/persoană pentru mic dejun, 43lei/zi/persoană pentru prânz, 43lei/zi/persoană pentru cină;
  • Copiii peste 10 ani achită integral pentru mic dejun/prânz/cină, respectiv suma de 56 lei/zi/persoană (mic dejun) și 86 lei/persoană (prânz/cină);

Suplimentul pentru cină costă 86 lei/zi/adult.

Cina se servește în regim de bufet suedez în intervalul orar 19:00-21:00.

Băuturile incluse pe parcursul cinei sunt: băuturi alcoolice (whiskey, coniac, vodka, bere la draft, vinul casei, lichior, vermut) și băuturi non alcoolice (cafea, suc natural/draft/carbogazos, apă plată/minerală) oferite pe terasa restaurantului – se servesc doar în timpul meselor. Băuturile incluse nu sunt îmbuteliate, acestea se servesc în pahare de unică folosință.

Serviciile din ziua cazării încep cu cina la ora 19:00, moment în care se va primi brățara care oferă acces la facilitățile hotelului în cadrul pachetului (mic dejun, demipensiune, pensiune completă) și se termină cu prânzul.

Demipensiunea (mic dejun și prânz) este obligatorie, nu se poate opta pentru cina în loc de prânz, în cadrul pachetului cu demipensiune.

Mesele se vor servi sub formă de bufet suedez, cu inspirație atât din bucătăria românească, internațională, cât și nepaleză.

În funcție de numărul de persoane, cina se poate servi à la carte/ bonuri valorice. De asemenea, pentru a evita aglomerarea restaurantului la începutul meselor, recepția poate sugera repartizarea pe serii a camerelor.

Brățara primită la check-in este obligatorie, în baza ei oferindu-se serviciile specifice fiecărui pachet cu demipensiune sau pensiune completă.

Hotelul își rezervă dreptul de a decide asupra sortimentelor de băuturi și alimente oferite la pachetele cu demipensiune și pensiune completă.

📣 𝐍𝐎𝐔𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈! 𝐍𝐎𝐔𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈! 𝐍𝐎𝐔𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈!📣

😃 Venim cu noi vești: ca să fie și mai plăcută relaxarea la piscină, vom deschide 𝓞𝓐𝓢𝓘𝓢 𝓑𝓐𝓡! 🥳 Ce poate fi mai potrivit decât un cocktail răcoritor savurat în timp ce te relaxezi la piscină? 😌🍹
🆕 Îți punem la dispoziție un aparat de preparat cocktail astfel încât tu să poți alege preferatul tău! 😍