NOUTATEA VERII 2024

Dragii noștri, ne bucurăm nespus să vă anunțăm că începând din acest sezon, veți putea servi la Restaurantul nostru White Cruise Snack Bar: PENSIUNE COMPLETĂ!

Venim cu NOUTĂȚI pentru vara 2024 și introducem în meniu și CINA! Acesta se va servi în regim de bufet suedez ca și micul dejun și prânzul.

Facilități mic dejun/ prânz / cină copii:

  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-4,99 ani au gratuitate la mic dejun/prânz/cină;
  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 5-9.99 ani achită 28 lei/zi/persoană pentru mic dejun, 43lei/zi/persoană pentru prânz, 43lei/zi/persoană pentru cină;
  • Copiii peste 10 ani achită integral pentru mic dejun/prânz/cină, respectiv suma de 56 lei/zi/persoană (mic dejun) și 86 lei/persoană (prânz/cină);

Suplimentul pentru cină costă 86 lei/zi/adult.

Cina se servește în regim de bufet suedez în intervalul orar 19:00-21:00.

Băuturile incluse pe parcursul cinei sunt: băuturi alcoolice (whiskey, coniac, vodka, bere la draft, vinul casei, lichior, vermut) și băuturi non alcoolice (cafea, suc natural/draft/carbogazos, apă plată/minerală) oferite pe terasa restaurantului – se servesc doar în timpul meselor. Băuturile incluse nu sunt îmbuteliate, acestea se servesc în pahare de unică folosință.

Serviciile din ziua cazării încep cu cina la ora 19:00, moment în care se va primi brățara care oferă acces la facilitățile hotelului în cadrul pachetului (mic dejun, demipensiune, pensiune completă) și se termină cu prânzul.

Demipensiunea (mic dejun și prânz) este obligatorie, nu se poate opta pentru cina în loc de prânz, în cadrul pachetului cu demipensiune.

Mesele se vor servi sub formă de bufet suedez, cu inspirație atât din bucătăria românească, internațională, cât și nepaleză.

În funcție de numărul de persoane, cina se poate servi à la carte/ bonuri valorice. De asemenea, pentru a evita aglomerarea restaurantului la începutul meselor, recepția poate sugera repartizarea pe serii a camerelor.

Brățara primită la check-in este obligatorie, în baza ei oferindu-se serviciile specifice fiecărui pachet cu demipensiune sau pensiune completă.

Hotelul își rezervă dreptul de a decide asupra sortimentelor de băuturi și alimente oferite la pachetele cu demipensiune și pensiune completă.

📣 𝐍𝐎𝐔𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈! 𝐍𝐎𝐔𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈! 𝐍𝐎𝐔𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈!📣

😃 Venim cu noi vești: ca să fie și mai plăcută relaxarea la piscină, vom deschide 𝓞𝓐𝓢𝓘𝓢 𝓑𝓐𝓡! 🥳 Ce poate fi mai potrivit decât un cocktail răcoritor savurat în timp ce te relaxezi la piscină? 😌🍹
🆕 Îți punem la dispoziție un aparat de preparat cocktail astfel încât tu să poți alege preferatul tău! 😍