Restaurant WHITE
CRUISE SNACK-BAR

Restaurantul hotelului oferă o combinație excelentă de mâncăruri tradițional românești și preparate internaționale, servite în regim bufet, pentru mic dejun și prânz! Terasa restaurantului oferă răcoarea binemeritată și potolește arșița în timp ce dumneavoastră vă bucurați de mesele savuroase ce vor fi acompaniate de o gamă de băuturi răcoritoare și alcoolice, selectate atent pentru a satisface gusturile cele mai fine. Pachetul cu demipensiune (mic dejun+prânz în regim bufet) a fost creat pentru a da acea notă de relaxare necesară unui sejur reușit!

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

Serviciile de masă servite în cadrul restaurantului White Cruise Snack-Bar sunt în regim de bufet suedez. Acestea includ micul dejun, prânz, cină și acces la open bar (apă, cafea, sucuri, bere draft, vinul casei-alb/rose/roșu).

Tarif Mic Dejun = 56 Lei/zi/persoană
Tarif Prânz = 86 Lei/zi/persoană
Tarif Cină = 86 lei/zi/persoană

Demipensiune (Mic dejun+Prânz) = 142 Lei/zi/persoană

Pensiune completă = 228 Lei/zi/persoană

Facilități mic dejun/ prânz / cină copii:

· Copiii cu vârsta cuprinsă între 0-4,99 ani au gratuitate la mic dejun/prânz/cină;

· Copiii cu vârsta cuprinsă între 5-9.99 ani achită 28 lei/zi/persoană pentru mic dejun, 43lei/zi/persoană pentru prânz, 43lei/zi/persoană pentru cină;

· Copiii peste 10 ani achită integral pentru mic dejun/prânz/cină, respectiv suma de 56 lei/zi/persoană (mic dejun) și 86 lei/persoană (prânz/cină);     

· Facilitățile de masă pentru copii se acordă numai dacă adulții au mic dejun/prânz/cină inclus.

Oaspeții hotelului pot achiziționa și bonuri valorice, le vor putea consuma atât în incinta complexului cât și la oricare din restaurantele enumerate mai jos:

• Oasis Bar – NOU!!! – Barul de lângă piscină completează o zi perfectă sub lumina arzătoare a soarelui! Apă, cafea, limonadă, frappe, ceai, bere la draft, vin alb și rose la draft, răcoritoare și băuturi alcoolice vă așteaptă la doi pași de piscină!
• Restaurant Doneli – poziționat în fața hotelului la o distanță de numai 50 m, oferă o diversitate de preparate pescărești, mâncăruri gătite, minuturi și o gamă variată de pizza.
• Restaurant Grand – poziționat la intrarea în Eforie Nord și dotat cu aer condiționat. Reprezintă un punct de atracție bucătăria chinezească.
• Restaurant Coralis – situat pe drumul către plajă, oferă servirea mesei în sistem de autoservire, cuprinzând o gamă variată de mâncăruri.
• Restaurant Panoramic – poziționat pe faleza stațiunii Eforie Nord, se poate admira marea în timp ce se servește gustoasa specialitate a casei.
• Terasa Dana – situată la o distanță de 100 m față de hotel, este o terasă acoperită, intimă, unde se pot servi diverse specialități culinare precum și cu minuntata pizza, în regim linie de autoservire.
• Terasa Litoral – situată la 150 m de hotel, îmbie cu diverse specialități tradiționale.
• Terasa Lebăda – situată la 100 m de hotel, oferă o gamă diversificată de preparate în regim de autoservire.

Valoarea de masă (bonuri valorice) poate fi folosită în oricare dintre unitățile enumerate mai sus. Acestea se eliberează la recepția hotelului în ziua cazării.

Detalii privind regulament interior în incinta restaurantului puteți citi în Termeni și condiții de cazare.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐