FORTY PLAY – Loc de joacă exterior

 Iubim să ne jucam în aer liber! Stim cât de importantă este perioada copilăriei și cât de mult contează pentru cei mici să se joace în aer liber! Distracția pentru ei e pe primul loc, mai ales când afara e cald și soare! Forty Play îi va încânta prin culorile sale vii și prin aventura ce o oferă! Vă invităm să îl descoperiți! Accesul gratuit este permis copiilor cu vârstele între 1 și 14  ani, numai sub supravegherea părinților, programul fiind între orele 09.00 – 14.00 și 16.00 –21.00.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

FORTY LAND

Vă invităm să descoperiți magia ținutului FORTYLAND unde timpul pare că se oprește în loc și unde orice dorință poate deveni realitate sub bagheta magicianului, a baloanelor de săpun sau a pieselor de teatru. Accesul la Fortyland se face numai sub supravegherea părinților și este gratuit pentru oaspeții hotelului.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

PROGRAM DE DIVERTISMENT PENTRU COPII!

VESELIE!BUCURIE! CE TE ADOR, COPILĂRIE!!! Copilăria este o lume plină de miracole, basme, povești cu eroi și personaje uimitoare! Din acest motiv, vrem să le dăm posibilitatea de a intra în lumea personajelor lor preferate Disney, Marvel dar și alți supereroi îndrăgiți! Îi așteptăm pe cei mici cu  activități de pictură, dansuri, jocuri și concursuri!

PROGRAM ANIMAȚIE:

LUNI:  *Suntem cu toți eroi alături de Eroi în pijamale!*

Programul conține: pictură pe față, baloane modelaj, jocuri, dansuri, concursuri comice și interactive, activități de creație (colorare, pictură pe figurine gips/scoici/forme din lemn…).

MARȚI: *Călătorim în lumea Disney alături de Mickey și Minnie!*

Programul conține: Pictura pe fata, dansuri, jocuri , concursuri comice, sedinta foto cu mascote, de creatie(colorare, pictura pe figurine gips/scoici/forme din lemn…)

MIERCURI: *Minionii își fac de cap!*

Programul conține: jocuri și concursuri, dansuri, cântecele minionilor alături de minionii haioși!

JOI: *Super eroi în acțiune!*

Alături de un erou îndrăgit (Batman, Spiderman, Căpitan America, Iron Man, Flash…etc.)  sau eroină îndrăgită (Cat Woman, Pocahontas, Wonder women…etc.), copiii vor trăi o experiență de super erou, vor trece probele propuse de supereroi lor îndrăgiți, vor concura în echipe și își vor uni forțele pentru a îndeplini misiunile. O zi plina de acțiune!                              

VINERI: *Miraculoși și Misterioși: Buburuza și Scooby Doo!*  

Cele două personaje vor antrena copii într-un mare joc plin de  probe fascinante, de îndemânare, de creație, comice, iar la final toți copiii vor fi premiați cum se cuvine! Premile pot fi: Pinata, medalii, diplome… etc.

SÂMBĂTĂ: *Comoara ascunsă!!!*

Fascinanta lume a piraților plină de comori și probe de pirați și piraterițe care îi vor cuceri pe copii! Și… dj&karaoke party…petrecerea comorii găsite!

DUMINICĂ: *Regatul de gheață!*

Elsa și Olaf sau Hans sau Zven, îi vor fascina pe copii cu întâmplarile mirifice din regatul de gheață. Copiii vor fi transformați prin pictură pe față în personajele lor îndrăgite și vor primi surprize, dar numai după ce vor trece de toate provocările personajelor din regat, iar ziua se va termina cu balul de la palat (concursuri de dans și karaoke).

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

Hotelul mai pune la dispoziția oaspeților săi:

  • BABY STEPS – acces GRATUIT la cărucioare și pătuțuri (baby coat), în limita disponibilității, pentru cei mai mici turiști (0-2 ani)! Pentru a beneficia de ofertă este obligatorie prezentarea certificatului de naștere al copilului în ziua cazării în hotel.
  • PARCARE – acces contracost în limita locurilor disponibile.
  • BUSINESS CORNER – acces gratuit pentru oaspeți cu vârsta peste 16 ani și disponibil 24h/24h (laptop-uri în limita disponibilității).
  • FORTY GAMES – acces gratuit la billiard pentru adulți, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masă, ping pong, badminton și șah, în limita disponibilității.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐