FORTY PLAY – Loc de joacă exterior

 Iubim să ne jucam în aer liber! Stim cât de importantă este perioada copilăriei și cât de mult contează pentru cei mici să se joace în aer liber! Distracția pentru ei e pe primul loc, mai ales când afara e cald și soare! Forty Play îi va încânta prin culorile sale vii și prin aventura ce o oferă! Vă invităm să îl descoperiți! Accesul gratuit este permis copiilor cu vârstele între 1 și 14  ani, numai sub supravegherea părinților, programul fiind între orele 09.00 – 14.00 și 16.00 –21.00.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

FORTY LAND

Vă invităm să descoperiți magia ținutului FORTYLAND unde timpul pare că se oprește în loc și unde orice dorință poate deveni realitate sub bagheta magicianului, a baloanelor de săpun sau a pieselor de teatru. Accesul la Fortyland se face numai sub supravegherea părinților și este gratuit pentru oaspeții hotelului.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

PROGRAM DE DIVERTISMENT PENTRU COPII!

VESELIE!BUCURIE! CE TE ADOR, COPILĂRIE!!! Copilăria este o lume plină de miracole, basme, povești cu eroi și personaje uimitoare! Din acest motiv, vrem să le dăm posibilitatea de a intra în lumea personajelor lor preferate Disney, Marvel dar și alți supereroi îndrăgiți! Îi așteptăm pe cei mici cu  activități de pictură, dansuri, jocuri și concursuri!

PROGRAM ANIMAȚIE:

Dacă păstrezi copilăria mereu cu tine, nu vei îmbătrâni niciodată! Pentru că știm cât este de prețioasă și frumoasă copilăria, vrem să fim alături de cei mici și să petrecem momente de neuitat împreună.

Echipa noastră de animatori costumați vor organiza zilnic între orele 17:00-21:00 un program plin de activități distractive precum: dansuri zumba, jocuri la piscină, face painting, pictură pe forma de rigips, dansuri, karoake și multe alte surprize!

Luni: REGATUL DE GHEAȚĂ! Elsa și Olaf sau Hans sau Zven, îi vor fascina pe copii cu întâmplări mirifice din regatul de gheață. Copii vor fi transformați prin pictură pe față, în personajele lor îndrăgite și vor primi surprize, dar numai după ce vor trece de toate provocările personajelor din regat, iar ziua se va termina cu balul de la palat (concursuri de dans și karaoke).

Marti: COMOARA ASCUNSĂ! Fascinanta lume a piraților plină de comori și probe de pirați și piraterițe. Comoara va conține dulciuri, iar copii vor primi săbii din baloane și pălării de pirați din baloane și li se vor face tatuaje.

MiercuriMICKEY ȘI MINNIE! Alături de aceste două personaje îndrăgite de cei mici, se vor organiza: dansuri, jocuri, concursuri comice, sedință foto cu mascote, baloane modelaj, face painting și baloane de săpun.

Joi: SUPER EROI ÎN ACȚIUNE! Alături de un erou îndrăjit (Batman, Spiderman, Capitan America, Iron Man, Flash, Sonic…etc) sau îndrăjită (Cat Woman, Pocahontas. Wonder women…etc), copii vor  trăi o experiență de super erou, vor trece probele propuse de supereroi lor îndrăgiți, vor concura în echipe și își vor uni forțele pentru a îndeplini misiunile.

Vineri: BUBURUZA ȘI SCOOBY-DOO vor antrena copii într-un mare joc plin de  probe fascinante, de îndemânare, de creație, comice… la final toți copii vor fi premiați cum se cuvine! Se vor juca pe rând cu Pinata, ce va conține dulciuri și multe surprize.

Sâmbătă: MINIONII își fac de cap! Jocuri și concursuri, dansuri și cântecele alături de minionii haioși! 

Duminică: EROI ÎN PIJAMALE! Alături de aceste personaje, ne vom juca, face pictură pe față, baloane modelaj, jocuri, dansuri, concursuri comice și interactive.

Vă așteptăm la joacă!

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐

Hotelul mai pune la dispoziția oaspeților săi:

  • BABY STEPS – acces GRATUIT la cărucioare și pătuțuri (baby coat), în limita disponibilității, pentru cei mai mici turiști (0-2 ani)! Pentru a beneficia de ofertă este obligatorie prezentarea certificatului de naștere al copilului în ziua cazării în hotel.
  • PARCARE – acces contracost în limita locurilor disponibile.
  • BUSINESS CORNER – acces gratuit pentru oaspeți cu vârsta peste 16 ani și disponibil 24h/24h (laptop-uri în limita disponibilității).
  • FORTY GAMES – acces gratuit la billiard pentru adulți, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masă, ping pong, badminton și șah, în limita disponibilității.

HOTEL FORTUNA ⭐ ⭐ ⭐