Ce servicii de masă poți alege la Hotel Fortuna *** – Eforie Nord

La Hotel Fortuna *** din Eforie Nord vei găsi o diversitate de servicii pentru tine și familia ta astfel încât să ai o experiență de neuitat. Pe lângă serviciile de cazare, accesul gratuit la piscina pentru adulți, la piscina pentru copii cu apă încălzită, Forty Land și Forty Play, program de divertisment pentru copii, miniSpa (masaj, saună uscată, jacuzzi), acces la parcare, te bucuri și de servicii de masă în cadrul restaurantului White Cruise Snack-Bar.

Ai posibilitatea să servești micul dejun sau să optezi pentru pachete de masă precum demipensiunea (include mic dejun și prânz) sau pensiunea completă (include mic dejun, prânz și cină). Masa se servește sub formă de bufet suedez iar tu poți servi orice și oricât dorești din diversitatea de preparate expuse în spațiul special amenajat. Bufetul suedez conține preparete și reci și calde, preparate gătite, salate, garnituri și deserturi. Vei experimenta diferite feluri de mâncare tradiționale, internaționale și nepaleze.

În timpul meselor vei avea acces la o gamă de băuturi nealcoolice (cafea, ceai, suc natural/carbogazos, apă plată/minerală) dar și alcoolice (coniac, vodka, bere la draft, vinul casei, lichior) ce sunt incluse în prețul plătit pentru meniu.

Bufetul suedez este preferat de mulți oaspeți datorită avantajului de a putea gusta diverse produse fără a fi limitat de un meniu fix și având libertatea de a consuma cât dorești. Totodată, nu ești obligat să servești toate tipurile de masă (ca la all-inclusive) ci ai flexibiliatea de a alege mic dejun, demipensiune sau pensiune completă.

Dacă alegi să îți petreci concediul la Hotel Fortuna alături de familia ta și ai copii, e bine de știut faptul că se acordă facilități pentru copii: dacă au vârste cuprinse între 0-5 ani au gratuitate la serviciile de masă, iar dacă au vârsta mai mare de 5 ani atunci beneficiază de reduceri de jumătate de preț.

Indiferent ce pachet de masă vei alege, îți garantăm că vei fi avea o experiență cu adevărat încântătoare și vei savura mâncăruri delicioase!

Posteaza un comentariu

nineteen + five =