Alege Hotel Fortuna pentru o experienţă de vacanţă unică în Eforie Nord

Alege Hotel Fortuna pentru o experienţă de vacanţă unică în Eforie Nord

Pe măsură ce se apropie vara, cu siguranţă începi deja să te gândeşti la mare şi la distracţie şi, ca atare, devii din ce în ce mai preocupat cu privire la locaţia în care să îţi petreci concediul mult aşteptat. În cazul în care Eforie Nord este destinaţia ta estivală de anul acesta şi eşti în căutarea unei cazări în care primează confortul şi satisfacţia oaspeţilor, merită să ai în vedere Hotel Fortuna, unul dintre cele mai moderne hoteluri din Eforie Nord la ora actuală, situat într-o zonă privilegiată a staţiunii, la doar 10 minute de plajă.

Locaţie plină de surprize pentru turiştii de toate vârstele

Hotel Fortuna se află an de an în topul unui număr mare de turişti atunci când vine vorba de cazare în Eforie Nord. Şi pe bună dreptate. Această locaţie este sinonimă cu o oază de relaxare şirăsfăţ la malul mării, care te va face să vrei să revii de fiecare dată când vei avea ocazia pentru un sejur de excepţie. Indiferent de vârstă, aici mereu vei găsi o activitate şi o sursă de distracţie pe care să o încerci, fără să fii nevoit să părăseşti incinta. Fie că alegi să te relaxezi în piscina cu apă sărată pentru adulţi sau să te încarci cu energie în centrul SPA unde ai acces la saună uscată, jacuzzi, masaj şi zonă de destindere, din moment ce alegi Hotel Fortuna eşti cu un pas mai aproape de un concediu plin de bună dispoziţie. Mai mult, dacă alegi să vii cu copiii aici, află că nici aceştia nu vor avea timp să se plictisească, întrucât au acces la numeroase spaţii de joacă interioare şi exterioare, la piscine cu tobogane şi diverse activităţi interactive, care îi vor înveseli şi îi vor face să se îndrăgostească iremediabil de acest loc.

De asemenea, restaurantul White Cruise care oferă gurmanzilor o combinaţie nemaipomenită de preparate din bucătăria românească şiinternaţională pentru mic dejun şi prânz, servite în regim bufet suedez şi a la carte, şi terasa exterioară răcoroasă perfectă pentru socializare sunt alte câteva facilităţi care transformă Hotel Fortuna într-una dintre cele mai bune opţiuni în materie de cazări în Eforie Nord.

Condiţii de cazare impecabile

Calitatea, funcţionalitatea şi bunul gust sunt cuvintele de ordine care definesc Hotelul Fortuna, o locaţie plină de farmec şi culoare care te va cuceri din prima. Acesta oferă condiţii de cazare excelente în 142 de camere şi 16 apartamente, dispuse pe patru etaje şi parter, care te vor surprinde prin decorul elegant şi prin atenţia la detalii. Toate camerele sunt spaţioase şi mobilate modern, oferind toate dotările necesare asigurării unui confort desăvârşit, care să contribuie la o şedere cât mai plăcută, începând de la televizor LCD, Internet wireless şi telefon şi până la minibar, sistem de climatizare şi pardoseală din gresie.

Toate serviciile şi facilităţile pe care această locaţie le pune la dispoziţia oaspeţilor săi sunt de înaltă calitate, acesta fiind şi unul dintre principalele motive pentru care cei care i-au călcat pragul o recomandă cu drag şi încredere de fiecare dată. Te invităm să te convingi singur de toate acestea şi să soliciţi acum o rezervare în acest hotel din Eforie Nord, pentru o vacanţă reuşită alături de cei dragi.

Posteaza un comentariu

17 − 8 =