Ce poți face într-un concediu la Eforie Nord?

Fie că este vorba despre bronzat sau este despre obiective și atracții turistice de vizitat în zonă, este recomandat ca vacanța de vară să fie planificată din timp. Cei care încă nu și-au facut planuri pentru sezonul estival pot opta pentru Eforie Nord, una dintre cele mai bune alegeri. Evadați la mare, bucurați-vă de cea mai potrivită destinație relaxantă și revigorantă pe timp de vară.

Eforie Nord este o stațiune cunoscută în județul Constanța, situată pe litoralul Mării Negre. De ce să vă petreceți concediul aici? Pentru că, pe lângă diversitatea serviciilor de cazare și masă puse la dispoziție de hoteluri, restaurante și pensiuni, aveți posibilitatea de a face și alte activități.

Lacul Techirghiol este cel mai bogat lac cu nămol terapeutic din România, ce are în componența sa elementele organice amestecate cu substanțe minerale, fiind principalul remediu al  multiplelor afecțiuni reumatice, afecțiuni respiratorii sau boli ale sistemului nervos periferic. Datorită amplasării generoase în apropierea acestui lac, stațiunea beneficiază de un turism balnear, îmbinat cu cel recreativ.

Plaja Eforie Nord este ideală pentru familii, marea fiind întotdeauna curată și transparentă. De-a lungul acesteia veți întâlni tot ce este necesar pentru confortul unui sejur de neuitat, închirieri de echipamente de plajă pentru sporturi nautice și alte atracții. Ceea ce o deosebește  față de o plajă obișnuită e faptul că turiștii au posibilitatea să meargă la o plimbare cu schi nautic, jet ski sau banană, să facă o excursie cu barca, să ia prânzul într-o cafenea sau să meargă la un cinematograf în aer liber. Nisipul este întreținut în fiecare zi, iar pe timpul sezonului estival stațiunea este plină de turiști veniți de prin toate colțurile țării. De asemenea, aici puteți închiria un șezlong, amplasat sub umbreluțe sau în zona de bronz pe care puteți sta, admira frumusețea Mării Negre sau să vă relaxați împreună cu familia, prietenii sau persoana iubită.

Ana Yacht Club este primul port de agrement privat din România cu o capacitate de 60 de ambarcațiuni simultan. Oamenii pasionați de ambarcațiuni pot veni aici pentru a face o ședință foto sau pentru închirierea unei ambarcațiuni, atât ca șofer cât și ca turist la o plimbare până în largul mării.

Eforie Aqua Park este unicul parc de distracții acvatic din Sudul Litoralului, amplasat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa și Lacul Belona, și  este cel mai nou și cel mai atractiv parc de distracții, cu cele mai interactive distracții acvatice. Seara, Eforie Aqua Parc se transformă într-un local de tip Lounge, unde te poți bucura alături de prieteni și familie de spectacolele de lumini și fântâni muzicale.

Lacul Belona din Eforie Nord oferă privitorului un peisaj invidiat, fiind înconjurat de un ecosistem generos, care se dezvoltă continuu de-a lungul timpului. Belona este recunoscut ca fiind un adevărat simbol al stațiunii Eforie Nord, ce ne amintește de vacanțele de vară liniștite, în destinații preferate de majoritatea turiștilor. Cadrul natural de excepție oferit de priveliștea lacului este o reală oază de liniște pentru cei care doresc să scape de zgomotul și aglomerația orașelor mari.

Dacă v-am convins, vă așteptăm la un concediu în Eforie Nord.

Posteaza un comentariu

5 + twenty =