Servicii de care te bucuri la Hotel Fortuna – Eforie Nord

Hotel Fortuna din Eforie Nord este locul perfect pentru o vacanță relaxantă și comfortabilă la malul mării. Cu un design modern și facilități deosebite, aici vei avea o experiență de neuitat indiferent dacă vii cu familia sau cu prietenii.

Camerele hotelului sunt dotate cu facilități precum TV, sistem de climatizare, baie proprie, televiziune și internet gratuit, pentru ca tu să ai un sejur plăcut și liniștit. Poți servi masa în restaurantul hotelului – White Cruise Snack-Bar, în regim de bufet suedez. În momentul rezervării sau la recepția hotelului poți opta pentru servicii de cazare cu mic dejun, demipeniune (mic dejun și prânz) sau pensiune completă (mic dejun, prânz, cină). Indiferent de pachetul pentru care optezi, vei avea incluse și băuturi nealcoolice (apa, suc, cafea) dar și alcoolice.

Facilitățile suplimentare oferite de Hotel Fortuna se adresează atât adulților cât și copiilor. Piscina pentru adulți cu șezlonguri și umbrele, este locul perfect pentru a te relaxa și a te răcori în timpul zilelor călduroase de vară savurând un cocktail răcoritor la barul de la piscină. Pentru un plus de relaxare, la centrul de relaxare Oasis Spa ai acces gratuit la jacuzzi și sauna uscată, unde te poți destinde și răsfăța corpul și mintea.

Pentru cei mici, hotelul dispune de o piscină încălzită special dedicată lor, precum și un mic loc de joacă în apă pentru cei mici -Aqua Forty-, unde toboganul Forty garantează că veselia o să atingă cote maxime! Pentru că distracția e pe primul loc pentru cei mici, îi așteptăm pe cei mici la locul de joacă exterior (FortyPlay) amenajat cu tobogane și multe alte jucării distractive și la locul de joacă interior (FortyLand) , unde echipa de animatori organizează un program de divertisment zilnic pentru cei mici ce include multe jocuri distractive, spectacole de magie, karaoke, concursuri și multe alte surprize.

Pentru cei care călătoresc în interes de serviciu, Hotel Fortuna pune la dispoziție un business corner, pentru a putea fi mereu conectat și la curent cu tot ce se întâmplă.

Bineînțeles că și oaspeții cei mai mici (0-2ani) beneficiază de facilități precum cărucioare și pătuțuri gratuite, în limita stocului disponibil, pentru a le asigura confortul.

În concluzie, Hotel Fortuna din Eforie Nord este alegerea perfectă pentru o vacanță relaxantă și de neuitat la malul mării, oferind servicii deosebite și facilități de înaltă calitate, pentru ca tu să ai o experiență memorabilă alături de cei dragi.

Posteaza un comentariu

seventeen − 13 =