Delicii culinare la Hotel Fortuna

Dacă ești în căutarea unei vacanțe relaxante pe litoralul românesc, Hotel Fortuna din Eforie Nord este destinația potrivită pentru tine. Situat la o distanță de 10 minute față de plajă, hotelul oferă o gamă largă de activități care te vor ajuta să te distrezi și să te relaxezi în același timp.

Un aspect important îl reprezintă serviciile de masă oferite de Restaurantul White Cruise Snack-Bar. Restaurantul hotelului oferă o combinație excelentă de mâncăruri tradițional românești și preparate internaționale, servite în regim bufet, pentru mic dejun, prânz și cină. Începând cu sezonul estival 2024, vei regăsi în meniu și preparate din bucătăria nepaleză.

Terasa restaurantului oferă răcoarea binemeritată și potolește arșița în timp ce tu te bucuri de mesele savuroase ce vor fi acompaniate de o gamă de băuturi selectate atent pentru a satisface gusturile cele mai fine.

În cadrul Restaurantului White Cruise Snack-Bar se poate servi micul dejun, prânzul sau cina în regim de bufet suedez cu acces inclus la băuturi alcoolice (whiskey, coniac, vodka, bere la draft, vinul casei, lichior, vermut) și non alcoolice (cafea, suc natural/draft/carbogazos, apă plată/minerală).

Dacă alegi să îți petreci concediul la Hotel Fortuna alături de familia ta și ai copii, e bine de știut faptul că se acordă facilități pentru copii: dacă au vârste cuprinse între 0-5 ani au gratuitate la serviciile de masă, iar dacă au vârsta mai mare de 5 ani atunci beneficiază de reduceri de jumătate de preț.

Indiferent ce pachet de masă ai alege (mic dejun, demipensiune sau pensiune completă), îți garantăm că vei fi avea o experiență cu adevărat încântătoare și vei savura mâncăruri delicioase!

Posteaza un comentariu

nine − two =