Restaurantul White Cruise Snack-Bar

Atunci când spunem vară, spunem automat soare, mare, vacanţă şi multă distracţie şi voie bună. Pe măsură ce se apropie sezonul cald, cu toţii începem deja să ne facem bagajele pentru concediul mult aşteptat şi să căutăm cele mai avantajoase oferte de cazare pe litoral, aspect foarte important de altfel, întrucât după cum bine ştim deja cu toţii, locul de cazare joacă un rol fundamental pentru o vacanţă reuşită.

La Hotel Fortuna depunem toate eforturile necesare pentru a vă oferi servicii la un nivel calitativ superior, la preţuri accesibile pentru orice buzunar, pentru un sejur definit prin relaxare, divertisment şi bună dispoziţie. Aici veți găsi diverse facilități începând de la restaurant, terasă amenajată în exterior sau business corner şi până la piscină încălzită pentru copii și piscină pentru adulți, centru SPA pentru adulţi, locuri de joacă interioare şi exterioare pentru cei mici şi piscine cu tobogan, programe de divertisment organizate zilnic pentru prichindei, zona Forty games dar şi multe altele pe care merită să le descoperiți.

Restaurantul hotelului, White Cruise Snack-Bar, vă așteaptă cu o combinație excelentă de mâncăruri tradițional românești și preparate internaționale, servite în regim de bufet suedez, pentru mic dejun, prânz și cină. Începând cu sezonul 2024, vor fi incluse în meniu și preparate nepaleze. Este important de precizat că aceste servicii includ acces și la băuturi răcoritoare dar și alcoolice.

Pachetele de masă (mic dejun/ demipensiune/ pensiune completă) se pot achiziționa atunci când vă rezervați concediul la noi sau se pot plăti separat la recepția hotelului la momentul cazării în hotel.  Se oferă facilități pentru copii astfel: serviciile de masă sunt gratuite pentru copiii până în 5 ani iar copiii cu vârste între 5-10 ani plătesc jumătate din valoarea acestor serviciii (atâta timp cât pachetele de masă au fost achiziționate și de către adulți).

Pe scurt, aici găsiți de toate pentru toţi, astfel încât să aveți garanţia unui sejur de care nu veți fi dezamăgiți. Vă așteptăm la mare!

Posteaza un comentariu

three × one =