Activități pentru copii la Hotel Fortuna*** – Eforie Nord

Hotelul Fortuna este locul ideal pentru familiile cu copii mici care vor să se relaxeze și să se distreze împreună. Hotelul oferă o gamă variată de activități pentru cei mici, care îi vor ține ocupați și fericiți pe tot parcursul sejurului.

Una dintre cele mai populare facilități pentru copii este piscina încălzită special destinată celor mici. Această piscină este dotată cu un tobogan care va oferi copiilor o experiență de neuitat. În plus, hotelul pune la dispoziție un program de divertisment zilnic, care cuprinde jocuri și activități recreative, potrivite pentru vârstele mici. Echipa de animatori organizează diverse concursuri, ateliere creative sau spectacole de magie, care vor stimula creativitatea și vor dezvolta abilitățile sociale ale copiilor.

Pentru cei care preferă să se joace în aer liber, Hotel Fortuna are un spațiu special amenajat pentru copii – numit FortyPlay, unde aceștia se pot juca în voie împreună cu alți copii. Aici vor găsi topogane, trambulină, balansoare și alte jucării care îi vor captiva și le vor asigura ore întregi de distracție. Accesul  este permis copiilor până la 14  ani, numai sub supravegherea părinților.

Pentru zilele ploioase sau când copiii doresc să se joace la răcoare, hotelul are și un loc de joacă interior – numit FortyLand, complet echipat, care îi va ține ocupați și fericiți chiar și în cele mai plictisitoare zile.

La Hotel Fortuna și cei mai mici oaspeți sunt răsfățați și se pot bucura de cărucioare și pătuțuri gratuite (copii între 0-2 ani) oferite în limita stocului disponibil.

În concluzie, Hotel Fortuna reprezintă alegerea perfectă pentru familiile cu copii mici care vor să petreacă un sejur relaxant și distractiv. Accesul este gratuit la facilitățile și activitățile enumerate pentru cei mici. Hotelul vă asigură că micuții dumneavoastră se vor simți bine și se vor distra pe toată durata vacanței.

Posteaza un comentariu

four × 5 =