Cum ne ajută sunetul valurilor?

Cum ne ajută sunetul valurilor?

Cercetările arată că sunetul valurilor ne ajută să intrăm într-o stare profundă de relaxare, care promovează reîntinerirea minții și a corpului!

De asemenea, înotul în apa mării, sau în piscina cu apă sărată a hotelului Fortuna, hotel de 3 stele în Eforie Nord, face ca sângele sa fie puternic pompat în zona abdominală, partea corpului aflată în apropierea inimii – întrucât în acele momente nu mai ești în picioare. Sângele proaspăt pompat în corp aduce mai mult oxigen către creier ceea ce înseamnă că devenim mai alerți și activi.

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce adormiți mai repede după o zi petrecută pe plajă, răspunsul este: aerul sărat al mării. Acesta este încărcat cu ioni negativi care accelerează abilitatea corpului de a absorbi oxigen. Totodată, ionii negativi echilibrează nivelul de serotonină, un neurotrasmițător responsabil cu starea de bine. Acesta este motivul pentru care ne simțim mai alerți, relaxați și plini de energie după un concediu pe malul mării!

Așadar, nu mai stați pe gânduri și rezervați de pe acum starea de bine! Oferim cazare cu masă, piscină pentru adulți, pachete și ritualuri de relaxare la Spa-ul nostru exterior!

Pentru oaspeții noștri mici, hotelul nostru dispune de piscină pentru copii, loc de joacă interior, loc de joacă exterior, loc de joacă cu apă și multe alte surprize!

Posteaza un comentariu

four × 3 =