Beneficiile mersului pe nisip

Beneficiile mersului pe nisip

Cine nu se bucură de o plimbare desculță pe o plajă de nisip? Chiar și gândul unei astfel de excursii plăcute va infecta unii oameni cu un oftat de vis!

Nu este nici un secret că plimbatul desculț pe nisip are recurs, dar știați că are și multe beneficii pentru sănătate? Iată câteva motive pentru care mersul pe jos și/sau alergarea pe nisip este o idee minunată:

Ardeți calorii-Energia folosită pentru întărirea acestor mușchi trebuie să vină de undeva. Vă puteți aștepta să ardeți aproximativ 50% mai multe calorii prin mers pe jos sau alergând pe nisip decât pe pavat.

Relaxare– Nisipul se potrivește cu picioarele fără a le restricționa, deci este aproape ca un masaj pentru picioare, în timp ce sunetul mării vă ajută să vă relaxați și să uitați de stres.

Exfoliant natural– Cine are nevoie să cheltuiască bani mulți la un spa, atunci când vă puteți revigora picioarele gratis? Nisipul umed acționează ca un exfoliant care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii din corpul vostru.

Vitamina D– Este evident abundentă pe orice plajă însorită și s-a dovedit a contribui la îmbunătățirea absorbției calciului și a stării de spirit. Dacă sunteți pe o plajă cu apa sărată, este important de știut că apa conține o multitudine de minerale sănătoase, cum ar fi magneziu, potasiu și iod. Multe minerale de apă sărată sunt folosite în produsele anti-îmbătrânire, așa că de ce să nu intrați puțin în valuri?

Asadar, nu mai stați pe gânduri și rezervați de pe acum starea de bine! Hotel Fortuna*** vă oferă cazare cu masă, piscină pentru adulți, pachete și ritualuri de relaxare la Spa-ul nostru exterior!

Pentru oaspeții noștri mici, hotelul nostru dispune de piscină pentru copii, loc de joacă interior, loc de joacă exterior, loc de joacă cu apă și o mulțime de surprize!

Posteaza un comentariu

2 + 9 =