Vacanța de vară la Hotel Fortuna*** – Eforie Nord

Dragi călători în căutare de relaxare și aventură,

Astăzi, vă invităm să vă amintiți de frumusețea și farmecul unei vacanțe la Hotel Fortuna din Eforie Nord. Aici veți găsi o oază de liniște și relaxare, departe de agitația cotidiană.

Este locul perfect pentru a vă bucura de soare, mare și nisip fin. Situat în inima stațiunii Eforie Nord, ne mândrim cu o locație privilegiată, la o distanță mică față de plajă și de apele cristaline ale Mării Negre.

Cu camere confortabile și amenajate cu gust, vă garantăm că veți găsi tot confortul de care aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă. Fie că sunteți în căutarea unei escapade romantice sau a unei vacanțe în familie, avem opțiuni de cazare potrivite pentru toate preferințele.

La Hotel Fortuna, vă așteaptăm cu o gamă variată de facilități și servicii de înaltă calitate. Puteți savura deliciile culinare ale restaurantului nostru, unde veți fi răsfățați cu preparate proaspete și rafinate, pregătite cu pasiune de către bucătarii noștri talentați. De asemenea, vă puteți relaxa la piscina noastră în aer liber sau să vă răsfățați cu tratament spa. Cei mici au locuri de joacă dedicate Fortyland și Fortyplay dar și piscină încălzită. Distracția este completată de echipa de animatori ce îi așteaptă cu jocuri și activități interactive și fascinante.

Pentru a vă face vacanța și mai specială, vă oferim o ofertă specială de rezervare până la sfârșitul lunii februarie. Prin rezervarea dumneavoastră în avans, veți beneficia de un discount de până la 25%, astfel încât să puteți economisi și să vă bucurați de toate facilitățile noastre.

Indiferent de preferințele dumneavoastră, Hotel Fortuna vă oferă o gamă largă de activități și atracții în apropiere. Puteți explora frumusețea stațiunii Eforie Nord, aveți posibilitatea de a  practica sporturi nautice sau descoperi atracții culturale naturale din împrejurări.

Vă așteptăm cu brațele deschise la Hotel Fortuna, unde fiecare moment petrecut alături de noi va fi o amintire de preț!

Cu drag și ospitalitate,

Echipa Hotel Fortuna

Posteaza un comentariu

eighteen + seventeen =