FACILITATI HOTEL

Este o locație care oferă sentimentul de liniște

Un loc unde te poți simți ACASĂ DEPARTE DE CASĂ

CE SĂ FAC?

Contactează-ne pentru un sejur minunat

CE SĂ VEZI

Piscină, spa, loc joacă, restaurant...

UNDE SĂ MĂNÂNCI

Unul dintre cele mai bune locuri de a savura mâncarea.

WHITE CRUISE SNACK-BAR

La snack barul hotelului oferim micul dejun și prânzul bufet / a la carte. Micul dejun este bogat și variat astfel încât să vă începeți dimineața și cea mai importantă masă a zilei cu produse proaspete și delicioase! Prânzul se va servi tot în sistem bufet suedez (zilnic ciorbă/supă , garnituri, feluri principale, grătare, salate, deserturi, fructe; meniul se schimba zilnic) bufet ce include și bar la liber pentru următoarele băuturi: apa, cafea, sucuri accidulate/neaccidulate, bere draft, vinul casei-alb/rose/roșu.

AQUA FORTY NOU!!!

Tărâmul de poveste nu a fost niciodată mai aproape! Feeria stropilor de apă răcoritori ce izvorăsc din iepurași, mașinuțe, cerculețe întregesc spiritul de vacanță al întregii familii!! Accesul este gratuit pentru oaspeții hotelului.

OASIS SPA NOU!!!!

Este locația perfectă pentru a va reîncărca cu energie și bună dispoziție! Oasis Spa include saună uscată, masaj, Jacuzzi și o zonă de destindere. Accesul este gratuit pentru oaspeții hotelului, în limita disponibilității.

PISCINĂ PENTRU ADULȚI

Piscina pentru adulți este cu acces gratuit pentru oaspeții hotelului! Șezlongurile sunt oferite în limita disponibilității. Pe lângă evidentele beneficii terapeutice, piscinele cu apa sărată sunt foarte căutate și în scop recreativ, în special în zilele caniculare de vară.

FORTY LAND

Vă invităm să descoperiți magia ținutului FORTYLAND unde păpușile prind viața în spectacolele de teatru, unde micile domnișoare pot defila pe podiumul prezentărilor de modă și unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante!

LOC DE JOACA EXTERIOR

Iubim să ne jucam în aer liber! Hotel Fortuna pune la dispoziția copiilor un loc de joacă amenajat în spatele hotelului. Pentru a diversifica și a îmbunătăți calitatea activităților de distracție ale celor mici spațiul este amenajat într-un mod atent și bine pus la dispoziția oaspeților noștri cu masa de tenis, air hockey, billiard pentru copii, trambulină, ansamblu de tobogane și leagăne, balansoare, măsuțe și scaune, căsuțe de povești și multe alte surprize.

Pe lângă un mic dejun cu produse de primă calitate, Hotel Fortuna oferă un meniu care variază intre cel tradițional romanesc, bazat pe produse naturale obținute din zona, și cel international. Meniul variat, pregătit de Maestrul nostru bucătar, poate satisface cele mai rafinate gusturi. Aceste delicatese sunt însoțite de un meniu atent selecționat de vinuri și băuturi.

DIVERTISMENT PENTRU COPII

Echipa de animație va organiza jocuri, concursuri, teatru interactiv și multe alte surprize atractive pentru oaspeții cei mici! Programul de divertisment se desfășoară zilnic, accesul fiind gratuit pentru oaspeții hotelului.

PISCINĂ PENTRU COPII

Indiferent de temperatura de afară, confortul copiilor este primordial! Piscina încălzită și toboganul Forty garantează că veselia să atingă cote maxime!

SNACK-BAR

Prânzul se va servi tot în sistem bufet suedez (zilnic ciorbă/supă , garnituri, feluri principale, grătare, salate, deserturi, fructe; meniul se schimba zilnic) bufet ce include și bar la liber pentru următoarele băuturi: apa, cafea, sucuri accidulate/neaccidulate, bere draft, vinul casei-alb/rose/roșu.

Contact

Pentru orice informație sau cerere, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Sunați-ne

Luni – Vineri: 9:00 – 17:00 T: 0735.558.792 T: 0241.741.200

Trimite-ne un e-mail

hfortunaeforie@gmail.com

Treceți și vorbiți

Aleea Perla Mării, Eforie Nord 905350