Extindere servicii la Hotel Fortuna, Eforie Nord - Hotel Fortuna - Cazarea ta in Eforie Nord!Extindere servicii la Hotel Fortuna, Eforie Nord - Hotel Fortuna - Cazarea ta in Eforie Nord!

SC LUANA TOURS 2004 SRL, în calitate de Beneficiar, a finalizat implementarea proiectului “Extindere servicii la Hotel Fortuna, Eforie Nord”, cod SMIS 112806, finanţat prin intermediul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: “Imbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor”. .

 Perioada de implementare a proiectului a fost martie 2017 –  aprilie 2020.

 1. OBIECTIVELE PROIECTULUI:

Obiectivul general al proiectului „Extindere servicii la Hotel Fortuna, Eforie Nord” este cresterea competitivitatii economice a Luana Tours 2004 SRL, din regiunea de dezvoltare SE, prin dezvoltarea infrastructurii de servicii hoteliere si agrement, prin facilitarea gestionarii eficiente a resurselor si potentialului de inovare a serviciilor turistice furnizate, care vor genera servicii de inalta calitate in concordanta cu exigentele clientilor actuali si viitori si care vor asigura cresterea competitivitatii fata de concurentii actuali.

Obiectivul general a fost atins prin indeplinirea cu succes a tuturor obiectivelor specifice, asa cum au fost prevazute in cadrul cererii de finantare, respectiv prin:

 1. extinderea infrastructurii de cazare si de agrement prin crearea de noi facilitati pentru turistii cazati în hotelul existent, respectiv construirea unui corp nou de cladire pentru extinderea serviciilor existente, fiind  suplimentate unitatile de cazare cu doua apartamente pentru familii si fiind deschis un punct de asigurare a hranei si bauturilor .O parte din terasa de la parter este  protejata cu o pergola electrica retractabila.
 2. infiintarea unei zone de activitati recreative exterioare
 3. amenajarea cadrului peisagistic prin extinderea spatiului verde, refacerea aleilor si platformelor, precum si introducerea unei fântâni arteziene cu jeturi dinamice
 4. activitati de promovare internationala a serviciilor oferite prin participarea, la nivel international, în afara României, la târguri, misiuni comerciale, expozitii, în calitate de expozant.

Obiectivele specifice ale proiectului:

 1. Extinderea infrastructurii de cazare si de agrement prin crearea de noi facilitati pentru turistii cazati în hotelul existent.

 

Au fost propuse urmatoarele interventii:

 

 1. Corp servicii: cazare (apartamente premium pentru familii); asigurare hrana si bauturi . S-a propus construirea unui corp nou de cladire pentru extinderea serviciilor existente: vor fi suplimentate unitatile de cazare cu doua apartamente pentru familii, va fi deschis un punct de asigurare a hranei si bauturilor pe terasa noului corp de servicii. O parte din terasa de la parter va fi protejata cu o pergola electrica retractabila.
 2. Zona activitati recreative exterioare: Va fi extinsa zona de activitati recreative exterioare existente (reprezentata de piscina pentru adulti si copii), prin dotari amplasate pe teren:

2a. ansamblu pavilion masaj;

2b. ansamblu pavilion sauna;

2c. ansamblu pavilion deschis tip baldachin;

2d. jacuzzi;

2e. ansamblu jocuri de apa pentru copii.

 1. Amenajarea terenului va cuprinde lucrarile conexe de refacere a amplasamentului si de creare a cadrului peisagistic în scopul sustinerii vizuale a celorlalte categorii de lucrari propuse. Astfel, a fost propusa extinderea spatiului verde, refacerea aleilor si platformelor, precum si introducerea unei fântâni arteziene cu jeturi dinamice, pe o suprafata circulabila dispusa în cadrul aleilor incintei.

       Obiectivele specifice s-au indeplinit prin :

 

 1. Achizitia, executia si receptia lucrarilor de construire a noului corp de cladire in cadrul caruia se vor presta atat servicii de cazare cat si servicii de servire a mesei pentru turistii cazati in incinta hotelului. O parte din terasa de la parter este protejata cu o pergola electrica retractabila.
 2. Achizitia, receptia si punerea in functiune a dotarilor specifice pentru noul corp de cladire (mobilier, dotari specifice pentru pregatirea si servirea mesei, sistem de gestiune restaurant, sistem management acces )
 3. Achizitia, receptia si punerea in functiune a dotarilor aferente extinderii zonei de activitati recreative exterioare existente (reprezentata de piscina pentru adulti si copii), prin dotari amplasate pe teren, respectiv ansamblu pavilion masaj, ansamblu pavilion sauna, ansamblu pavilion deschis tip baldachin, jacuzzi, ansamblu jocuri de apa pentru copii si ansamblu pavilion masaj.
 4. Achizitia, executia si receptia lucrarilor de extinderea a spatiului verde, refacerea aleilor si platformelor, precum si introducerea unei fântâni arteziene cu jeturi dinamice, pe suprafata circulabila dispusa în cadrul aleilor incintei.

 

 1. Actiuni obligatorii de publicitate si informare aferente proiectului

Obiectivul specific s-a indeplinit prin realizarea activitatilor de publicitate si informare in vederea popularizarii proiectului (anunturi de presa, panou temporar, placa permanenta, autocolante echipamente si dotari).

 1. Activitati specifice prioritatii de investitie – Activitati de internationalizare – participarea, la nivel international, în afara României, la târguri, misiuni comerciale, expozitii, în calitate de expozant.

Obiectivul specific s-a indeplinit prin realizarea activitatilor de promovare internationala a serviciilor oferite de SC Luana Tours 2004 SRL, respectiv  participarea, la nivel international, în afara României, la târguri, misiuni comerciale, expoziþii, în calitate de expozant (targurile internationale de turism de la Barcelona, Berlin, Dubai ).

 

Pentru activitatea de exploatare a investitiei, au fost create doua noi locuri de munca, pentru care, in spiritul principiilor de dezvoltare, au  angajati in functiile de bucatar si respectiv ospatar, persoane din categorii defavorizate,