Cum ne ajuta sunetul valurilor?

Cercetarile arata ca sunetul valurilor ne ajuta sa intram intr-o stare profunda de relaxare, care promoveaza reintinerirea mintii si a corpului!

De asemenea, inotul in apa marii, sau in piscina cu apa sarata a hotelului Fortuna, hotel de 3 stele in Eforie Nord, face ca sangele sa fie puternic pompat in zona abdominala, partea corpului aflata in apropierea inimii – intrucat in acele momente nu mai esti in picioare. Sangele proaspat pompat in corp aduce mai mult oxigen catre creier ceea ce inseamna ca devim mai alert si activ.

Daca v-ati intrebat vreodata de ce adormiti mai repede dupa o zi petrecuta pe plaja, raspunsul este: aerul sarat al marii. Acesta este incarcat cu ioni negativi care accelereaza abilitatea corpului de a absorbi oxigen. Totodata, ionii negativi echilibreaza nivelul de serotonina, un neurotrasmitator responsabil cu starea de bine. Acesta este motivul pentru care ne simtim mai alerti, relaxati si plini de energie dupa un concediu pe malul marii!

Asadar, nu mai stati pe ganduri si rezervati de pe acum starea de bine! Oferim cazare cu masa, piscina pentru adulti, pachete si ritualuri de relaxare la Spa-ul nostru exterior!

Pentru oaspetii nostri micuti hotelul nostru dispune de piscina pentru copii, loc de joaca interior, loc de joaca exterior, loc de joaca cu apa!

Comments are closed.