8 Martie- Ziua Femeii

După o lună întreagă de iubire și demonstrații pline de atenție, martie își face apariția cu sentimente calde, inspirație și creativitate, făcându-ne să vedem frumusețea fermecătoare a naturii care renaște în toate aspectele vieții noastre!

Luna aceasta sărbătorim femeia în toate etapele ei! Sărbătorim fiica gingașă și delicată care se bucură de copilăria ei minunată, o sărbătorim pe adolescenta timidă sau rebelă care se bucură de una dintre cele mai frumoase perioade ale tinereții ei, o sărbătorim pe femeia matură care știe ce își dorește de la viață și luptă să își atingă visele. Nu în ultimul rând, o sărbătorim pe mama, cea care mereu e prezentă în viața noastră și ne ghidează pașii printre anotimpuri, oferindu-ne toată dragostea de care avem nevoie pentru a crește frumos.  

In fiecare an, cadoul de 8 Martie este o provocare pentru fiecare dintre noi. Pentru ca nu există femeie căreia să nu-i placă să călătorească, Hotel Fortuna*** Eforie Nord va propune sa suprindeti femeia importanta din viata dumneavoastra cu cel mai frumos cadou: o vacanta! Am pregatit oferte de cazare de nerefuzat!

Comments are closed.