De ce sa alegi cazare in Eforie Nord- Talasoterapia

Talasoterapia semnifică aplicarea în diverse scopuri terapeutice a proprietăților apei mării, soarelui, cât și a nămolului și a algelor marine tămăduitoare, asociate acțiunii climatului marin. Atât tratamentul cât și dorința a cunoaște stațiunea Eforie Nord și trăsăturile culturale motivează an de an turistii. Acestia pot gasi si oferte de cazare in Eforie Nord la preturi avantajoase.

Care sunt proprietățile apei care o fac indispensabilă în această terapie?
La noi în țară, apa de mare conține clor, sodiu, magneziu și sulf, într-o proporție benefică pentru organismul uman, oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom) și alge marine, care pătrund până în țesuturile organismului și favorizează anumite procese de vindecare și diverse tratamente.

Această terapie se adresează, în mare parte, tuturor persoanelor, de la copii mici până la vârsta a treia, cu diverse patologii.

Pe langa talasoterapia, daca alegeti sa va cazati la hoteluri in Eforie Nord, va puteti relaxa cu masaje, ritualuri si terapii de relaxare, infrumusetare si tonifiere ce va vor purta intr-o calatorie senzoriala menita sa va elibereze de stresul cotidian, contribuind la o vacanta memorabilia!

Hotel Fortuna pune la dispozitia dumneavoastra noi pachete de masaje si relaxare!

Comments are closed.