Termeni si conditii Hotel Fortuna, Eforie Nord

Facilitati pentru copii in camera dubla:

 • In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii;
 • Pentru copiii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil;
 • Reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu varstele cuprinse intre 0-13 ani (fara pat suplimentar asigurat). La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 35% din contravaloarea unui loc de cazare;
 • Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14-15 ani, se achita 65% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar;
 • Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti si se achita 100% din contravaloarea unui loc (cu pat suplimentar asigurat);
 • In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.
 • Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului;  In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.

Facilitati pentru copii in apartament:

 • In apartament se pot caza maxim 3 adulti si 2 copii cu varsteleintre 0-13.99 ani;
 • Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului; In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.
 • Reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu varstele cuprinse intre 0-13.99ani (fara pat suplimentar asigurat);
 • Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14-15,99 ani, se achita 65% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar;
 • Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti si se achita 100% din contravaloarea unui loc (cu pat suplimentar asigurat)
 • Pentru al 4-a persoana adulta se achita100% din contravaloarea unui loc;
 • In apartament se accepta maxim doua paturi suplimentare.

Regulament intern Hotel Fortuna

 1. Ziua hoteliera incepe la ora 16:00 (ora la care se poate ocupa camera/check-in).
 2. Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care se elibereaza camera/check-out).
 3. Eventualele prelungiri sau late check-out se vor anunta la receptie cu cel putin 24 h inainte si se vor asigura in functie de disponibilitate,contra cost.
 4. La cazare turistii vor achita taxa de statiune conform legislatiei in vigoare.
 5. Servirea meselor se face in sistem de bonuri valorice. Acestea se vor elibera de la receptia hotelului in ziua cazarii si pot fi consumate in oricare din restaurantele colaboratoare.
 6. Hotelul isi rezerva dreptul de a alege pentru dumneavoastra etajul,tipul si pozitia camerei in functie de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastra.
 7. Solicitarile turistilor de a beneficia de camere alaturate, la etaje superioare sau pentru un anumit tip de camera (matrimonial,twin), nu se pot confirma pana la momentul alocarii camerelor. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
 8. Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI. Sezlongurile sunt gratuite si oferite in limita disponibilitatii.
 9. Nu este permis accesul cu animale de companie in hotel.
 10. Hotelul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute la piscina si in camere (furturi de obiecte, obiecte uitate). Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in seiful de la receptie.
 11. Turistul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea in aceleasi conditii la plecare. Eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera, vor fi suportate de turist.
 12. Este interzisa folosirea aparaturii electrice, exclusiv cele din dotarea camerei.
 13. Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul Hotelului Fortuna nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.
 14. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor baby coat-uri si carucioare GRATUITE, in limita disponibilitatii, pentru copiii cu varsta intre 0-3 ani. Pentru a beneficia de serviciile ofertei Baby Steps (carucioare si patuturi gratuite) este obligatoriu a se prezenta la receptie certificatul de nastere al copilului.
 15. Fumatul nu este permis in camere , exista spatii special amenajate. Taxa de igienizare a camerei este de 200 lei.
 16. Este interzis accesul oaspetilor suplimentari in hotel .
 17. Acest regulament poate suferi modificari fara o notificare prealabila.
 18. Se vor prezenta documentele de identitate (buletin, certificat de nastere) pentru toate persoanele ce vor beneficia de serviciile de cazare.
 19. Camera va fi retinuta doar pana la orele 16:00 la data check-in-ului, in cazul in care hotelul nu este anuntat de un late check-in, apoi aceasta fiind anulata fara a se returna suma deja achitata.
 20. Nerespectarea regulamentului hotelului duce la refuzarea prestarii de servicii catre oaspetele in cauza (neasumarea raspunderii pentru restituirea diferentei de valoare a sejurului).
 21. Managementul Hotelului se obliga ca, in cazul in care, datorita unor situatii neprevazute nu poate onora rezervarea confirmata, sa ofere cazare turistilor in aceleasi conditii la alta unitate de cazare, diferenta de cost suportand-o hotelierul.
 22. Nu se accepta decomandari/modificari la rezervarile efectuate prin programele Early Booking. Astfel, pentru anularea / renuntarea la pachetele de servicii rezervate prin acest program, penalizarea este de 100% din valoarea pachetului.

Aleea Perla Mării, Eforie Nord 905350, România