Termeni si conditii Hotel Fortuna, Eforie Nord

Facilitati pentru copii in camera dubla:

 • In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 13.99 ani Gratuit, fara pat suplimentar asigurat);
 • Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului; In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare, indiferent de varsta copilului, sau, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv
 • Copiii cu varsta intre 0-2 ani beneficiaza de patut Gratuit, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil;
 • Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 35% din contravaloarea unui loc de cazare;
 • Copiii cu varsta cuprins intre 14-15,99 ani, achita 65% din contravaloarea unui loc cu pat suplimentar asigurat. Se accepta un singur copil cu varsta intre 14-15,99 ani, in camera dubla.
 • Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti
 • In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.

Facilitati pentru copii in apartament:

 • In apartament se pot caza maxim 3 adulti si 2 copii cu varstele intre 0-13.99 ani;
 • Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului; In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare, indiferent de varsta copilului, sau, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv
 • Doi copii cu varstele cuprinde intre 0-13.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar asigurat);
 • Copiii cu vârsta de peste 14 ani achita 100% din contravaloarea unui loc (cu pat suplimentar asigurat) );
 • Pentru copiii intre 0-2 ani se oferă gratuit pătuț pentru copil, la solicitarea turiștilor și în limita stocului disponibil;

Facilitățile oferite pentru copii sunt valabile numai dacă aceștia sunt înscriși în comanda transmisa sau vouchere.

 PLĂTI:

 Pentru confirmarea rezervarii, se achita un avans conform facturii proforme emise de Hotel Fortuna, trimise catre client pe cale electronica, iar diferenta serviciilor se achita cu 15 zile calendaristice inainte de data de intrare. Neplata in termenele stabilite, duce in mod automat la anularea rezervarii. 

In caz de anulare indiferent de motiv, sau no-show, avansul deja încasat nu se returnează, fiind reținut cu titlu de penalități. Ulterior achitarii facturii de avans, nu se accepta diminuarea perioadei sejurului. Nu se accepta rezervări negarantate.

Regulament intern Hotel Fortuna

 1. Ziua hoteliera incepe la ora 16:00 (ora la care se poate ocupa camera/check-in).
 2. Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care se elibereaza camera/check-out).
 3. Eventualele prelungiri sau late check-out se vor anunta la receptie cu cel putin 24 h inainte si se vor asigura in functie de disponibilitate,contra cost.
 4. La cazare turistii vor achita taxa de statiune conform legislatiei in vigoare.
 5. Servirea meselor se face in sistem de bonuri valorice. Acestea se vor elibera de la receptia hotelului in ziua cazarii si pot fi consumate in oricare din restaurantele colaboratoare.
 6. Hotelul isi rezerva dreptul de a alege pentru dumneavoastra etajul, tipul si pozitia camerei in functie de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastra.
 7. Solicitarile turistilor de a beneficia de camere alaturate, la etaje superioare sau pentru un anumit tip de camera (matrimonial,twin), nu se pot confirma pana la momentul alocarii camerelor. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
 8. Accesul la piscina hotelului este GRATUIT NUMAI PENTRU CLIENTII HOTELULUI. Sezlongurile sunt gratuite si oferite in limita disponibilitatii.
 9. Nu este permis accesul cu animale de companie in hotel.
 10. Hotelul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute la piscina si in camere (furturi de obiecte, obiecte uitate). Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in seiful de la receptie.
 11. Turistul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea in aceleasi conditii la plecare. Eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera, vor fi suportate de turist.
 12. Este interzisa folosirea aparaturii electrice, exclusiv cele din dotarea camerei.
 13. Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul Hotelului Fortuna nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.
 14. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor baby coat-uri si carucioare GRATUITE, in limita disponibilitatii, pentru copiii cu varsta intre 0-2 ani. Pentru a beneficia de serviciile ofertei Baby Steps (carucioare si patuturi gratuite) este obligatoriu a se prezenta la receptie certificatul de nastere al copilului.
 15. Fumatul nu este permis in camere , exista spatii special amenajate. Taxa de igienizare a camerei este de 200 lei.
 16. Este interzis accesul oaspetilor suplimentari in hotel .
 17. Acest regulament poate suferi modificari fara o notificare prealabila.
 18. Se vor prezenta documentele de identitate (buletin, certificat de nastere) pentru toate persoanele ce vor beneficia de serviciile de cazare.
 19. Camera va fi retinuta doar pana la orele 16:00 la data check-in-ului, in cazul in care hotelul nu este anuntat de un late check-in, apoi aceasta fiind anulata fara a se returna suma deja achitata.
 20. Nerespectarea regulamentului hotelului duce la refuzarea prestarii de servicii catre oaspetele in cauza (neasumarea raspunderii pentru restituirea diferentei de valoare a sejurului).
 21. Managementul Hotelului se obliga ca, in cazul in care, datorita unor situatii neprevazute nu poate onora rezervarea confirmata, sa ofere cazare turistilor in aceleasi conditii la alta unitate de cazare, diferenta de cost suportand-o hotelierul.
 22. Nu se accepta decomandari/modificari la rezervarile efectuate prin programele Early Booking. Astfel, pentru anularea / renuntarea la pachetele de servicii rezervate prin acest program, penalizarea este de 100% din valoarea pachetului.

Aleea Perla Mării, Eforie Nord 905350, România

Facebook
Facebook
PINTEREST
PINTEREST
INSTAGRAM