March 11, 2016 | Hotel Fortuna
IN Blog

Special pentru copiii de la Fortuna!

Hotel Fortuna

Copiii gasesc poate cea mai mare placere si satisfactie in vacantele petrecute la mare. Hotelul se umple de rasete si bucurie de fiecare data cand cei mici transforma spatiile hotelului in adevarate labirinturi si trasee de poveste. Familiile cu copii beneficiaza de numeroase facilitati la hotelul Fortuna, hotel de 3 stele !Odata cu sosirea primaverii, unul din primele lucruri la care ne gandim este mult asteptata vacanta de vara. Cei care abia asteapta sa mearga la mare cu intreaga familie au o oferta de cazare ieftina  bogata si interesanta!  Hotelul Fortuna se mandreste cu facilitati de cazare dedicate familiilor cu copii.

Hotelul dispune de locuri de joaca special amenajate pentru cei mici, trambuline, tobogane si piscina incalzita!In plus, copiilor li se ofera petreceri tematice, activitati distractive si educative, seri de dans si facepainting, animatii, spectacole de magie, seri de karaoke. Cu alte cuvinte, parintii pot sta linistiti, pentru ca cei mici gasesc la Hotelul Fortuna un mic paradis dedicat lor in totalitate

Petru ca stim ca linistea si fericirea parintilor depinde de cea a micutilor, pregatim noi surprize pentru vara aceasta!

Gimnastica de inviorare la piscina, atelier de dans, demonstratii cu predare pasi de dans,trucuri de magie unde cei mici vor putea deveni niste micuti magicieni,improvizatie cu copii si implicarea lor in numerele de magie.

Atelier de creatie care are ca scop stimularea creativitatii copiilor intr-un mod distractiv. Atelierul este plin de divertisment iar cei mici vor pleca cu propria creatie.

Pictura creativa este diferita de toate celelalte prin faptul ca cei mici pot descoperii noi forme si dimensiuni care sa le cultive imaginatia si spiritual creativ.

Atelierul de furoshiki isi propune: invatarea unor modele de obiecte realizate din material textil, dezvoltarea imaginatiei si a esteticii frumosului! Copii vor avea capacitatea de a reproduce modelele invatate in cadrul atelierului!

Si nu in ultimul rand cele mai indragite personaje vor fi alaturi de cei mici :   Mickey Mouse – Minnie Mouse,Printesa- Cavaler ( 3 modele de printesa: Aurora, Cenusareasa, Belle, Elsa, Sofia)

Dumneavoastra unde va veti petrece anul acesta vacanta la mare? V-am convins?

 

Previous StoryVine, vine Primavara…
Next StorySoare, apa si miscare – Ghid de vacanta cu copiii la mare