Special pentru copii

 

ofertaBabyStepsFacilitati pentru copii in camera dubla

In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii;

Pentru copiii intre 0-3 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil;

Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului; In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.Reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu varstele cuprinde intre 0-13.99ani (fara pat suplimentar asigurat). La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 35% din contravaloarea unui loc de cazare; Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14-15,99 ani, se achita 65% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar; Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti si se achita 100% din contravaloarea unui loc (cu pat suplimentar asigurat); In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.

 Facilitati pentru copii in apartament:

In apartament se pot caza maxim 3 adulti si 2 copii cu varstele intre 0-13.99 ani;

Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului; In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.

Reducere 100% la cazare pentru maxim doi copii cu varstele cuprinde intre 0-13.99ani (fara pat suplimentar asigurat); Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14-15,99 ani, se achita 65% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar; Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti si se achita 100% din contravaloarea unui loc (cu pat suplimentar asigurat) Reducere 100% la cazare pentru al treilea adult; Pentru al 4-a persoana adulta se achita 100% din contravaloarea unui loc; In apartament se accepta maxim doua paturi suplimentare.

Facilitatile oferite pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt inscrisi in comanda transmisa sau vouchere.

modul_noutati_oferta carucioareOferta Baby-steps : CARUCIOARE si PATUTURI gratuite!

Pentru un plus de confort, va punem la dispozitie patuturi si carucioare gratuite pentru cei mici! Acest serviciu este oferit pentru copiii cu varstele intre 0-3 ani, in limita stocului disponibil, pe baza buletinului. Patuturile se pot rezerva in prealabil in limita stocului disponibil.

 

 

fortyland FortyLand-NOU!!! PISCINA CU BILE

Vara aceasta va invitam sa descoperiti magia tinutului FORTYLAND unde papusile prind viata in spectacolele de teatru, unde micile domnisoare pot defila pe podiumul prezentarilor de moda si unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante. Nu este permisa luarea de obiecte din Forty Land sau deteriorarea lor. Accesul la Fortyland se face numai sub supravegherea parintilor.

loc-de-joaca-exterior

 

 Loc de joaca-NOU!!! JUCARII NOI INTR-O LUME DE BASM

Sa ne jucam in aer liber! Hotel Fortuna pune la dispozitia celor mici un loc de joaca amenajat in spatele hotelului. Pentru a diversifica activitatile de distractie ale celor mici spatiul este amenajat cu masa de tenis, trambulina, ansamblu de tobogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize. Va invitam sa le descoperiti! Accesul este permis copiilor cu varstele pana la 15 ani, sub supravegherea parintilor

 


Piscina pentru copii-NOU!!! PISCINA INCALZITA

Indiferent de temperatura de afara, confortul copiilor este primordial! Iar pentru ca veselia sa atinga cote maxime, am adaugat NOU iepurasul Forty!

 

 

 

 Divertisment pentru copii

Hotel Fortuna alaturi de echipa de divertisment va invita la distractie si va asteapta cu un program de jocuri,concursuri si multe alte programe atractive!

Este important sa diversificam activitatile pe care le fac animatorii cu copiii dumneavoastra, deasemenea ne-am gandit sa ii introducem pe copii intr-un cadru feeric, intr-un peisaj de poveste, asa ca animatorii nostri vor fi non-stop costumati in diverse personaje pe intreaga durata a activitatilor pe care le vor desfasura impreuna cu copiii.

 

 

no replies

Leave your comment