Servicii Optionale

FORTYLAND-NOU!!! PISCINA CU BILE

Vara aceasta va invitam sa descoperiti magia tinutului FORTYLAND unde papusile prind viata in spectacolele de teatru, unde micile domnisoare pot defila pe podiumul prezentarilor de moda si unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante. Nu este permisa luarea de obiecte din Forty Land sau deteriorarea lor. Accesul la Fortyland se face numai sub supravegherea parintilor.

PISCINA PENTRU ADULTI SI COPII!

Piscina  este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii. Pe langa evidentele beneficii terapeutice, piscinele cu apa sarata sunt foarte cautate si in scop recreativ, in special in zilele caniculare de vara. Accesul se va face pe baza de card. Acesta va fi inmanat la data check-in-ului. Instrainarea cardului de acces la piscina va duce la restrictionarea in spatiul destinat piscinei.

OFERTA BABY-STEPS : CARUCIOARE SI PATUTURI GRATUITE!

Pentru un plus de confort, va punem la dispozitie patuturi si carucioare gratuite pentru cei mici! Acest serviciu este oferit pentru copiii cu varstele intre 0-3 ani, in limita stocului disponibil, pe baza buletinului. Patuturile se pot rezerva in prealabil in limita stocului disponibil.

PROGRAM DE DIVERTISMENT PENTRU COPII

Echipa de divertisment va organiza pentru cei mai mici turisti jocuri, concursuri si multe alte surprize atractive!Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului. Urmeaza sa va tinem la curent cu mai multe detalii si informatii legate de structura programului.

LOC DE JOACA EXTERIOR

Sa ne jucam in aer liber! Hotel Fortuna pune la dispozitia celor mici un loc de joaca amenajat in spatele hotelului.Pentru a diversifica activitatile de distractie ale celor mici spatiul este amenajat cu masa de tenis, trambulina, ansamblu de tobogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize. Va invitam sa le descoperiti! Accesul este permis copiilor cu varstele pana la 15 ani, sub supravegherea parintilor, programul fiind intre orele 09.00 – 14.00 SI 16.00 – 21.00.

SALA FITNESS

Pentru doritorii de putina miscare punem la dispozitie o sala de fitness dotata cu echipamente profesionale: banda de alergare, bicicleta eliptica, bicicleta medicinala electrica, aparat multifunctional, aparat abdominal, stepper, produse pilates. Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului. Este permis accesul copiilor cu varsta minima de 16 ani, sub supravegherea parintilor.

BUSINESS CORNER

Sunteti in concediu la mare si aveti nevoie de acces la internet?Nu aveti un computer la care sa va puteti conecta? Noi va ajutam punand la dispozitia dumneavoastra Business Corner.Serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24H/24H. Laptopurile se solicita de la receptia hotelului in limita disponibilului.

FORTY GAMES

Pentru petrecerea timpului liber, Hotel Fortuna pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele: biliard, ping pong, table, rummy, sah, badminton, carti de joc cu jetoane.

Aleea Perla Mării, Eforie Nord 905350, România

Facebook
Facebook
PINTEREST
PINTEREST
INSTAGRAM