February 15, 2018 | Hotel Fortuna
IN Uncategorized

Gimnastica se face si in apa!

Hotel Fortuna

De curand am aflat de o noua modalitate de a face miscare, care a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult. Aqua Gim, sau gimnastica in apa. Efortul nu este atat de mare ca si cand ai merge la o sala obisnuita, dar iti pune in miscare toate grupele de muschi.

Dupa cum ii spune si numele, este o modalitate de a face gimnastica, diferenta fiind ca o faci in apa, si de aceea exercitiile fizice nu sunt deloc agresive. Impactul asupra articulatiilor si coloanei vertebrale este mult mai redus, deoarce corpul nostru se simte mult mai usor in apa.
Astfel, miscarile sunt mult mai putin bruste, in timp ce rezistenta naturala a apei asigura eficienta programului.

Partea cea mai buna este ca e un sport pe care il poate practica oricine, indiferent de varsta sau rezistenta fizica. Tehnicile Aqua Gim combina elemente din aerobicul la sol cu metode specifice.

Cu ce ma ajuta?
In primul rand modeleaza corpul fara a creste foarte mult masa musculara, cum se intampla deseori in cazul exercitiilor la sala.
Creste mobilitatea, puterea, coordonarea si rezistenta fizica.
Pentru femei e un sport foarte indragit, pentru ca presiunea apei in timpul gimnasticii are efecte benefice asupra tesutului adispo si le ajuta sa combata celulita.
Nu in ultimul rand, are beneficii la nivel mental. Daca ai avut o zi incarcata la birou, aici poti spune adio stresului si tensiunii. Este distractiv si chiar poti lega prietenii, pentru ca multe din exercitii se pot face in pereche sau in grup.

Daca nu ati incercat pana acum gimnastica in apa, va invitam sa incercati la piscina Hotel Fortuna, in timpul vacantei. Garantat, pe langa ofertele speciale de cazare pentru sezonul de vara 2018, veti petrece o vacanta relaxanta si… tonifianta.

Va asteptam cu drag sa incercati!

Previous StoryMetode eficiente sa te odihnesti
Next StoryJocuri cu apa pentru tine si micutii tai