Check In
07
/
Jul
Check Out
08
/
Jul
Rooms
1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Adults
1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Children
0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Hotel Fortuna - Cazarea ta in Eforie Nord!

Gallery

Restaurant-pentru-mic-dejun Jacuzi-sauna-si-masaj Jacuzi-exteriorpavilion-masaj Fantana-arteziana Aqua-Forty Loc-de-joaca-cu-jeturi-de-apa Kids-Corner Jacuzzi-exterior Jacuzzi-exterior-2 Jacuzzi-2 Fantana Fantana-2 Divertisment-copii5 Divertisment-copii3 Divertisment-copii2 Divertisment-copii Divertisment-copii-4 Aqua-Forty Piscina-3 Pavilion-masaj Mic-dejun Mic-dejun-salate Mic-dejun-salate-2 Mic-dejun-desert2 Mic-dejun-desert Mic-dejun-1 Piscina2 Piscina Piscina-copii Sauna Terasa-restaurant White-Cruise-Snack-Bar

„Daruim relaxare si satisfactie pentru intreaga familie!”

Suntem nespus de incantati ca, an de an, Dumneavoastra, musafirii nostri dragi, alegeti sa petreceti vacantele alaturi de HOTEL FORTUNA. Va consideram partenerii nostri, prietenii nostri, familia noastra, va apreciem si va pretuim increderea, respectul, loialitatea, responsabilitatea si, mai ales, ne facem permanent griji pentru calitatea confortului si starii Dumneavoastra de bine la hotelul nostru. Dumneavoastra, musafirii nostri, sunteti cei care conteaza si singurul reper care ne motiveaza sa va oferim servicii la un nivel calitativ superior.

Tinand cont de sugestiile Dumneavoastra si dorind sa anticipam nevoile de confort si entertainment, ne straduim in permanenta sa va surprindem in mod placut, oferindu-va o gama variata de servicii si, totodata imbunatatind simtitor serviciile pe care deja le cunoasteti. Multumirea noastra ramane aceea, ca la sfarsitul sejurului dvs la HOTEL FORTUNA, sa va privim in ochi, sa va strangem mana cu incredere si sa citim pe fata Dumneavoastra zambetul satisfacut al unei vacante reusite! Va asteptam cu drag la Efortie Nord si la anul!”

Cu stima si recunostinta,
Cristina Balcan – Manager General