Facilitati Hotel Fortuna

FORTY LAND

 Va invitam sa descoperiti magia tinutului FORTYLAND unde papusile prind viata in spectacolele de teatru, unde micile domnisoare pot defila pe podiumul prezentarilor de moda si unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante! 

LOC DE JOACA EXTERIOR  
Iubim sa ne jucam in aer liber! Hotel Fortuna pune la dispozitia copiilor un loc de joaca amenajat in spatele hotelului.Pentru a diversifica  si a imbunatati calitatea activitatilor de distractie ale celor mici spatiul este amenajat intr-un mod atent si bine pus la dispozitia oaspetilor nostri cu masa de tenis, air hockey, billiard pentru copii, trambulina, ansamblude tobogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize. Va invitam sa ledescoperiti! Accesul este permis copiilor cu varstele intre 1 si 15 ani, numai sub supravegherea parintilor, programulfiind intre orele 09.00 - 14.00 si 16.00 –21.00. 

DIVERTISMENT PENTRU COPII

 Echipa de animatie va organiza jocuri, concursuri, teatru interactiv si multe alte suprize atractive pentru oaspetiicei mici! Programul de divertisment se desfasoara zilnic, accesul fiind gratuit pentru oaspetii hotelului

PISCINA PENTRU ADULTI

Piscina pentru adulti este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.Pe langa evidentele beneficii terapeutice, piscinele cu apa sarata sunt foarte cautate si in scop recreativ, in special in zilele caniculare de vara.

PISCINA PENTRU COPII

Indiferent de temperatura de afara, confortul copiilor este primordial! Piscina incalzita si toboganul Forty garanteaza ca veselia sa atinga cote maxime!

BUSINESS CORNER – serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limitadisponibilitatii). Este strict interzis accesul copiilor pana in 16 ani la laptopurile  destinate Business Corner.

Oferta FortyGames:

Hotelul pune la dispozititia oaspetilor GRATUIT servicii de billiard, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului.

Oferta Baby Steps: Pentru un plus de confort, oferim pentru carucioare si patuturi gratuite pentru cei mai mici turisti. Carucioarele se inchiriaza pe baza certificatului de nastere, iar patuturile se solicita la cazare de la receptia hotelului .Oferta estevalabila pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-2 ani, in limita disponibilului.

Oferta Just Married:

Casatoria este un eveniment ce trebuie sarbatorit! Pentru tinerii casatoriti care implinesc maxim un an pana ladata achizitionarii biletului oferim o noapte de neuitat! Oferta este valabila pentru sejururi de minim 6 nopti. Amenajarea camerei pentru o noapte romantica se face la solicitarea turistilor, precizandu-se noaptea in care se doreste a fi amenajata camera.  In momentul cazarii, turistii sunt rugati sa prezinte certificatul de casatorie la receptie.

Aleea Perla Mării, Eforie Nord 905350, România

Facebook
Facebook
PINTEREST
PINTEREST
INSTAGRAM