Check In
25
/
Jan
Check Out
26
/
Jan
Rooms
1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Adults
1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Children
0
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Facilitati Hotel Fortuna

Hotel Fortuna

1. WHITE CRUISE SNACK-BAR

La snack barul hotelului oferim micul dejun si pranzul bufet / a la carte. Micul dejun este bogat si variat astfel incat sa va incepeti dimineata si cea mai importanta masa a zilei cu produse proaspete si delicioase!

Pranzul se va servi tot in sistem bufet suedez (zilnic ciorba/supa , garnituri,  feluri principale, gratare, salate,deserturi, fructe; meniul se schimba zilnic) bufet ce include si bar la liber pentru urmatoarele bauturi: apa, cafea, sucuri accidulate/neaccidulate, bere draft, vinul casei-alb/rose/rosu.

Hotel Fortuna

2. AQUA FORTY NOU!!!

Taramul de poveste nu a fost niciodata mai aproape! Feeria stropilor de apa racoritori ce izvorasc din iepurasi, masinute, cerculete intregesc spiritul de vacanta al intregii familii!! Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului.

Hotel Fortuna

3. OASIS SPA NOU!!!!

Este locația perfectă pentru a va reîncărca cu energie și bună dispoziție! Oasis Spa include sauna uscata, masaj, Jacuzzi si o zona de destindere. Accesul este gratuit pentru oaspetii hotelului, in limita disponibilitatii.

Hotel Fortuna

PISCINA PENTRU ADULTI

Piscina pentru adulti este cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului! Sezlongurile sunt oferite in limita disponibilitatii.Pe langa evidentele beneficii terapeutice, piscinele cu apa sarata sunt foarte cautate si in scop recreativ, in special in zilele caniculare de vara.

Hotel Fortuna

FORTY LAND

Va invitam sa descoperiti magia tinutului FORTYLAND unde papusile prind viata in spectacolele de teatru, unde micile domnisoare pot defila pe podiumul prezentarilor de moda si unde copiii se pot bucura de o varietate de jocuri antrenante!

Hotel Fortuna

LOC DE JOACA EXTERIOR

Iubim sa ne jucam in aer liber! Hotel Fortuna pune la dispozitia copiilor un loc de joaca amenajat in spatele hotelului.Pentru a diversifica si a imbunatati calitatea activitatilor de distractie ale celor mici spatiul este amenajat intr-un mod atent si bine pus la dispozitia oaspetilor nostri cu masa de tenis, air hockey, billiard pentru copii, trambulina, ansamblude tobogane si leagane, balansoare, masute si scaune, casute de povesti si multe alte surprize.

Hotel Fortuna

DIVERTISMENT PENTRU COPII

Echipa de animatie va organiza jocuri, concursuri, teatru
interactiv si multe alte suprize atractive pentru oaspetiicei mici!
Programul de divertisment se desfasoara zilnic, accesul fiind gratuit pentru oaspetii hotelului

Hotel Fortuna

Oferta FortyGames

Hotelul pune la dispozititia oaspetilor GRATUIT servicii de billiard, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului.

Hotel Fortuna

Oferta Baby Steps

Pentru un plus de confort, oferim pentru carucioare si patuturi gratuite pentru cei mai mici turisti. Carucioarele se inchiriaza pe baza certificatului de nastere, iar patuturile se solicita la cazare de la receptia hotelului .Oferta estevalabila pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-2 ani, in limita disponibilului.

Hotel Fortuna

PISCINA PENTRU COPII

Indiferent de temperatura de afara, confortul copiilor este primordial! Piscina incalzita si toboganul Forty garanteaza ca veselia sa atinga cote maxime!

BUSINESS CORNER

Serviciul este gratuit pentru oaspetii hotelului si este disponibil 24h/24h (laptopuri in limitadisponibilitatii). Este strict interzis accesul copiilor pana in 16 ani la laptopurile destinate Business Corner.