August 9, 2016 | Hotel Fortuna
IN Uncategorized

Beneficiile unui concediu la mare!

Hotel Fortuna

Un concediu la mare o sa va relaxeze in totalitate si o sa va dea o stare de sanatate mai buna. Apa de mare, namolul sau alegele sunt doar cateva dintre lucrurile care actioneaza pentru binele dvs, fara depunerea vreunui efort. Iata cum puteti profita la maximum de aceasta iesire.

Apa de mare

Tratamentul cu apa de mare are un efect curativ asupra intregului corp. Aceasta elimina toxinele din organism , stimuleaza functiile vitale crescand imunitatea, imbunatateste circulatia sanguina ceea ce duce la o mai buna activitate a inimii si la articulatii mai sanatoase.
De asemenea, terapia cu apa de mare ajuta la regenerarea celulelor. Cu cat temperatura apei este mai ridicata, cu atat porii se deschid mai mult, iar apa si substantele active patrund mai usor in organism.
Saruri minerale precum ionii de magneziu (buni pentru muschi) si ionii de calciu (benefici oaselor) dar si masajul realizat de valurile agitate ale marii reface starea de sanatate a oricarei persoane, de aceea este cu atat mai recomandata celor care sunt foarte obosite si surmenate.

Algele

Chiar daca atunci cand mergeti la mare va feriti de plajele pline de alge, trebuie sa stiti ca acestea actioneaza in favoarea sanatatii tale. Ele sunt bogate in calciu, fosfor, potasiu, azot, fier, sulf, magneziu , iod si cobalt si au rolul de a elimina toxinele din epiderma si de a combate celulita.

Briza marii

Aerosolii marini sunt mai mult decat benefici sanatatii dvs. Acestia sunt lipsiti de virusuri si microbi si au rolul de a imbunatati memoria, de a dilata vasele sanguine si de a ameliora capacitatea cardiorespiratorie afectata de poluarea din orase. In acelasi timp, expunerea la aerosoli creste imunitatea si ajuta la tonifierea intregului organism. Expunerea la aerosoli trebuie sa inceapa de la 6-7 dimineata, cand este bine sa faceti plimbari pe malul marii. O cura cu aerosoli este bine sa dureze cel putin 10 zile, in special pentru copiii cu afectiuni respiratorii .

Namolul

Daca suferiti de reumatism, probleme dermatologice sau circulatorii sau pur si simplu vreti sa preveniti aparitia acestora, masti-va corpul cu namol . Acesta este bogat in substante minerale, stimuleaza circulatia sangelui si ajuta la relaxarea musculaturii. Daca doriti, puteti lua namol si “la pachet” pentru a-l folosi in continuare si acasa. Impachetarile cu namol marin au succes si in tratarea celulitei, in prevenirea retentiei de apa si pentru refacerea elasticitatii pielii.

Pentru un concediu reusit Hotel Fortuna din Eforie Nord este o alegere ideala de a petrece cateva zile de odihna, in special si pentru familiile cu copii.

Previous StoryPrima vacanta cu cel mic la mare!
Next Story7 lucruri pe care nu le stiati despre Marea Neagra!