December 16, 2015 | Hotel Fortuna
IN Blog

Agrement in Eforie Nord

Hotel Fortuna

Statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu turismul balnear (tratamente cu factorii naturali: apa sarata, namol sapropelic din lacul Techirghiol, apa de mare, faimoasa cura cu Gerovital, produs romanesc pentru intinerire si revigorare al Dr. Ana Aslan).

Lacul Techirghiol este situat la marginea localitatii Eforie Nord de pe tarmul Marii Negre. Este cel mai bogat lac cu namol terapeutic din Romania, compus din elemente organice amestecate cu substante minerale constituind principalul element in tratamentul multiplelor afectiuni  reumatismale, afectiuni respiratorii sau boli ale sistemului nervos periferic.

Este cel mai intins lac salin din tara noastra avind o suprafata de 11,7 km2. Acest liman fluvio-maritim ce a fost candva un golf de mare formeaza in prezent o rezervatie faunistica unde traiesc printre altele peste 124 de specii de pasari, multe dintre ele raritati. Lacul reprezinta si o insemnata baza de agrement fiind dotat cu numeroase barci si salupe.

Ana Yacht Club este primul port de agrement privat din Romania.

Acvatoriul portului poate gazdui 60 de ambarcatiuni simultan, cu un pescaj maxim de 3 metri si este operational pe intreaga durata a anului.  Portul este situat in statiunea Eforie Nord, in golful din fata hotelului Europa, la cateva minute de centrul orasului Eforie Nord. Un drum de acces din soseaua nationala permite legatura directa cu autoturismul catre port.

Plaja din Eforie Nord se intinde pe o suprafata de circa 3 Km, atingand o latime maxima, in partea de sud si de 100 m. Ea este aparata de sapte diguri de larg care feresc de valuri si curenti portiunile mai inguste din dreptul falezei.

Lacul Belona situat in sudul statiunii desparte Lacul Techirghiol de mare si a fost amenajat intre anii 1958-1959 in scop de agrement, pe locul a doua ochiuri de apa sarata. Are o suprafata de circa 1 ha si contine apa de mare.

Teatrul de vara din Eforie Nord este situat in parcul central avand o capacitate de 1800 locuri. Ve-ti putea viziona piese de teatru si filme la cinematograful in aer liber.

Eforie Aqua Park este primul parc acvatic destinat stațiunilor din sudul litoralului si completează necesarul de agrement al întregii zone. Situat intre Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa si Lacul Belona, cel mai nou aquapark va invita sa incercati cele mai „cool” tobogane acvatice intr-un mediu sigur si sanatos. Buna dispozitie va fi intretinuta de o echipa de specialisti, iar in fiecare zi vor fi organizate spectacole si petreceri interactive pentru copii si adulti, avand invitati speciali din lumea vedetelor.

Alege cazare in Eforie Nord, statiunea care iti ofera cele mai mici tarife la cazare pe litoral. Reduceri de pana la 25% la Hotel Fortuna!

Va asteptam la mare!

Previous StoryDe ce Hotel Fortuna pentru micutii dumneavoastra!
Next StoryVacanta familiei tale- Cazare Eforie Nord