Beneficiile mersului pe nisip!

Cine nu se bucura de o plimbare desculata pe o plaja de nisip? Chiar și gândul unei astfel de excursii plăcute va infecta unii oameni cu un oftat de vis!
Nu este nici un secret că plimbatul desculț pe nisip are recurs, dar știați că are și multe beneficii pentru sănătate? Dacă credeți că rătăciți pe o plajă este timpul pierdut,iată câteva motive pentru care mersul pe jos și alergarea pe nisip este o idee minunată:
Ardeți calorii-Energia folosită pentru întărirea acestor mușchi trebuie să vină de undeva. Vă puteți aștepta să ardeți aproximativ 50% mai multe calorii prin mers pe jos sau alergând pe nisip decât pe pavat.
Relaxare– Nisipul se potrivește cu picioarele fără a le restricționa, deci este aproape ca un masaj pentru picioare. Și dacă plimbarea sau alergatul dvs. vă duce printr-un corp de apă, atunci sunetul de valuri și pescăruși va ajuta probabil stresul să se estompeze. Un studiu de la Universitatea din Exeter a sugerat că persoanele care au petrecut mai mult timp pe plaje au avut mai puțin stres și sănătate generală mai bună.
Exfoliant natural– Cine are nevoie să cheltuiască bani multi la un spa, atunci când vă puteți revigora picioarele gratis? Nisipul umed acționează ca un exfoliant care ajută la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii din corpul vostru. Încercați-l prin plimbare sau alergând în nisip vărsat și apoi rătăcind în calea valurilor de mică adâncime din când în când pentru a va spăla. Va funcționa și pentru restul corpului tău!
Vitamina D– Este evident abundentă pe orice plajă însorită și s-a dovedit a contribui la îmbunătățirea absorbției calciului si a stării de spirit. Un studiu realizat de Baker Heart Research Institute din Melbourne, Australia, a constatat că lumina soarelui crescută a condus, de asemenea, la reducerea stresului și îmbunătățirea somnului și a apetitului. Dacă sunteți pe o plajă sărată, apa conține, de asemenea, o multitudine de minerale sănătoase, cum ar fi magneziu, potasiu și iod. Multe minerale de apă sărată sunt folosite în produsele anti-îmbătrânire , de ce să nu intrăți puțin în valuri și să obțineți o doză liberă?

Asadar, nu mai stati pe ganduri si rezervati de pe acum starea de bine! Hotel Fortuna va ofera cazare cu masa, piscina pentru adulti, pachete si ritualuri de relaxare la Spa-ul nostru exterior!
Pentru oaspetii nostri micuti hotelul nostru dispune de piscina pentru copii, loc de joaca interior, loc de joaca exterior, loc de joaca cu apa!

Comments are closed.