Ziua internationala a FERICIRII

Ce ne face fericiti!?

Un studiu recent arată că 30% dintre români se declară fericiți! Aceștia, potrivit cercetării, sunt optimişti, altruişti, sociabili şi prietenoşi şi râd zilnic. Familia, copiii sau prietenii reprezintă principalul motiv de fericire pentru 57% dintre românii de la oraş.

Bărbaţii români au o perspectiva pragmatică asupra fericirii şi sunt motivaţi mai degrabă de viaţă, în general sau de bani şi stabilitate financiară. Femeile consideră că, dincolo de copii, fericirea este adusă de vacanţe şi călătorii, lucruri mărunte sau chiar dragoste.

De cate ori ati spus ca veti pleca doar voi doi in vacanta, fara copii, casa aveti timpul vostru, sa va intoarceti la gesturile mici pe care candva le faceati in fiecare zi: plimbari mana in mana sub rasarit de luna, saruturi furate pe stradute inguste, cine romantice la malul marii ?!

Va asteptam la Hotel Fortuna *** Eforie Nord sa va puteti bucura de timpul petrecut impreuna! Va ademenim cu oferte de cazare de nerefuzatpiscina pentru adulti si copii, loc de joaca exterior pentru copii, loc de joaca interior pentru copii, loc de joaca cu jeturi de apa, sauna uscata, jacuzzi in aer liber si servicii de masa diversificate!

Comments are closed.