Programul Early Booking 2020

Orice persoana poate profita de oferte Early Booking pentru rezervari pe litoral, indiferent daca vorbim despre turism in Romania sau in strainatate. Acesta este si motivul pentru care ne straduim sa oferim cele mai bune oferte de cazare in Eforie Nord.
Nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste bugetul de vacanta, deoarece datorita ofertelor de Early Booking veti avea ocazia de a gasi exact ceea ce vi se potriveste, fie ca optati pentru un pachet de cazare la un hotel de 3 stele care sa inclunda servicii gratuite precum piscina, loc de joaca pentru copii, programe de divertisment pentru copii, servicii de spa si masaj sau puteti lua in calcul si ofertele de cazare cu mic dejun inclus sau cu pensiune completa.
Ofertele Early Booking asigura reduceri substantiale din pretul de cazare celor ce isi rezerva si achita din timp sejurul pentru vara. Reducerile pornesc de la 25% si puteti beneficia de ele pana in luna martie.
In curand, Hotel Fortuna din Eforie Nord va lansa tarifele pentru sezonul 2020 dar si oferta Early Booking cu reduceri de pana la 25%!
Urmariti-ne!

Comments are closed.