Cinci motive sa vii la mare toamna!

  1. Cel mai important atu al începutului de septembrie va fi pretul cazarii. Față de vârf de sezon, diferența va fi considerabilă, cand veti gasi cazare ieftina in Eforie Nord, intr-un hotel cu piscina , intr-un hotel cu loc de joaca pentru copii. De altfel, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat programul “Litoralul pentru toţi”, prin care turiştii beneficiază de oferte diverse, precum cele dintr-un hotel de 3 stele din Eforie Nord, intr-un hotel cu piscina, intr-un hotel cu loc de joaca, exemplul elocvent reprezentandu-l Hotel Fortuna, un hotel din Eforie Nord.
  2. Al doilea motiv pentru care litoralul este atrăgător și în septembrie este vremea. După un iulie și un august cu temperaturi crescute, septembrie vine cu o vreme excelentă pentru plajă. Va invitam sa cautati oferta de cazare ieftina in Eforie Nord, intr-un hotel cu restaurant, cu piscine, cu loc de joaca.
  3. Aglomerația din vârf de sezon va fi o amintire. Nu veți mai găsi ambuteiajele infernale din weekend de pe drumul spre Eforie, nici toate locurile de parcare ocupate, nu veți aștepta foarte mult să vină comanda la restaurant. Și plaja este mai liberă, nu vă veți mai înghesui pentru fiecare petic de nisip sau pentru un loc mai bun de înotat.
  4. Eforie Nord devine o destinație mult mai liberă, în care puteți petrece un weekend romantic, avand un farmec aparte toamna.
  5. Al cincilea motiv pentru care litoralul este o bună destinație de vacanță și toamna este reprezentat de evenimentele care sunt organizate în această perioadă, teatru, film, spectacole

Va asteptam la mare in  septembrie!

Comments are closed.