Vacanta in septembrie

Pentru unii dintre noi septembrie inseamna timpul cand vacanta s-a transformat in amintiri ,    vremea culesului recoltei,  a demararii de noi priecte iar cei mici se reintorc la scoala.

Dar luna septembrie este cea mai buna perioada de a te caza la un   hotel cu piscina din Eforie Nord, pentru ca aglomeratia specifica  varfului de sezon s-a dus, preturile au mai scazut iar soarele arzator si caldura nu mai sunt suparatoare .

Daca nu ati avut timp de concediu pe perioada verii si vreti sa mergi intr-un loc frumos si calduros chiar la inceptul toamnei, avem o sugestie perfecta pentru dumneavoastra, Hotel Fortuna, un   hotel de trei stele din Eforie Nord, cu piscina cu apa sarata, loc de joaca cu jeturi de apa si piscina pentru copii, loc de joaca exterior si interior si restaurant pentru mic dejun.

Pe litoral exista o multime de oportunitati de distractie si agrement care acopera preferintele si exigentele tuturor turistilor care isi petrec aici vacanta. In ultimii ani, de-a lungul litoralului s-au dezvoltat numeroase restaurante si terase amenajate pe plaja sau in imediata apropiere a hotelului oferind turistilor posibilitatea de a se relaxa intr-o atmosfera vesela de vacanta si de a se delecta cu preparate romanesti, internationale sau pescaresti

Comments are closed.