Terapia cu aerosoli naturali

Aerosolii sunt principalul motiv invocat de parinti atunci cand decid sa mearga la mare impreuna cu cei mici. Fie ca vor sa le creasca imunitatea sau sa reduca numarul de episoade de raceala si gripa de peste an, parintii dau poluarea orasului pe trezitul cu noaptea in cap si joaca in nisip.

Aerosolii marini sunt indicati in tratarea bolilor din afectiunea ORL si pulmonara, mai ales ca traiul in orasele de astazi are un impact distructiv asupra cailor respiratorii superioare.

Terapia cu aerosoli marini se practica in orice anotimp, indiferent de vremea de afara, de preferinta dimineata devreme (primele 3 ore dupa rasarit) si seara, la 1 ora de la asfintit.

Aerosolii marini trebuie inhalati in cure de minim 10 zile, idealul fiind de 18 zile, minim 1 data pe an. Daca alegeti sa faceti terapia cu aerosoli marini pe timpul verii va invitam sa descoperiti ofertele de cazare ale hotelului nostru, hotel cu piscina pentru adulti si pentru copii, hotel cu loc de joaca interior si exterior, divertisment pentru copii, spa exterior si restaurant pentru mic dejun.

Comments are closed.