Cadouri potrivite pentru cei pasionati de calatorii

Febra cumparaturilor a cuprins toata populatia globului pamantesc, de la mic la mare. Fiecare alearga din magazin in magazin in cautarea cadoului perfect care nu trebuie sa fie nici prea scump, nici prea mare, nici prea nesimnificativ, nici prea personal, ci in functie de personalitatea fiecaruia.

Daca pentru persoanele foarte apropiate lucrurile stau foarte clar, atunci cand suntem pusi in situatia de a alege un cadou pentru o persoana pe care nu o cunoastem atat de bine, lucrurile se complica. Totusi, daca persoana cu pricina iubeste calatoriile (si-acum noi ne intrebam: cine oare nu le iubeste?) ai scapat de orice grija!
Echipa Hotel Fortuna  vine in ajutorul tau cu recomandari de cadouri care ar face fericit orice calator. Pasionati de experiente si mai putin de lucruri materiale, generatiile care sunt acum la varsta maturitatii sunt mai mereu pe drumuri, cand intr-o tara, cand intr-alta, in cautarea unor noi experiente fascinante.

Daca ai un  prieten care a uitat numarul tarilor in care a fost sau care planuieste sa viziteze toata lumea, o mapa razuibila e cel mai de efect cadou. Pretul unui astfel de obiect incepe de la 60 lei si ajunge pana la 160-200 lei in functie de magazin si model. La noi in tara se gasesc in special in librarii sau in magazine de papetarie.
Nimic nu va fi mai apreciat de catre un calator decat un nou troller sau rucsac. Calatorind foarte mult, bagajul se deterioreaza indiferent de material si conditiile de intretinere, asa ca un nou “obiect al muncii” este fix ceea ce trebuie.Tot ce trebuie sa faci este sa-l cauti pe cel potrivit pentru prietenul tau si sa te asiguri ca il ai pana de pleaca din nou in vacanta.
Pasiunea pentru calatorii si fotografii merg “mana-n mana” pentru cei mai multi dintre calatori. Indiferent ca vorbim de fotografi amatori sau profesionisti, oricare dintre acestia s-ar bucura daca ar primi “o noua jucarie”.
Aparatele de fotografiat sunt o investitie ceva mai mare, insa poate fi facuta de un grup de persoane. In functie de model, caracteristici si anul de lansare, pretul unui aparat de fotografiat profesional variaza intre 2000-8000 de lei.
In calatorii, de cele mai multe ori timpul petrecut in masina/autobuz/avion/tren este timp mort intrucat singurele activitati pe care le poti desfasura se reduc la somn, citit sau socializat. Pentru cei pasionati de lectura, lucrurile se complica atunci cand calatoria este ceva mai lunga deoarece au nevoie de mai mult de o carte, iar bagajul nu poate sa cuprinda atat de multe obiecte de entertainment cat ne-am dori, insa noi avem o solutie: eBook reader. Un eBook reader este un fel de tableta in care pot fi stocate nenumarate carti. Ocupa putin spatiu, are un design elegant si un pret atractiv.
Si ce ai putea sa ii faci surpriza unui calator, daca nu o calatorie? Profita de ofertele pe care hotelurile le promoveaza si fericeste-ti prietenul cu o calatorie surpriza intr-un loc fascinant la hotel cu piscina Eforie Nord si sa organizezi chiar tu escapada, echipa Hotel Fortuna te ajuta cu cazarea. Cauta cele mai bune locuri de cazare din Romania hotel Eforie Nord 3 stele.

 

Comments are closed.