Iubim marea si revenim mereu la ea. De ce?

Rescriem Povestea Dragostei Noastre pentru Mare An După An

Noi o iubim chiar și în sezonul rece, când Cazinoul și faleza încremenită sub un strat gros de zăpada împrumută din măreția unui regat de gheață de nepătruns. O admiram chiar și când ar trebui să ne temem de ea, descoperind-o învolburată, pe timp de furtună. Și totuși, văzând valuri furioase care se sparg zgomotos de țărm, apreciem tabloul întunecat ce prezintă natura dezlănțuită în toată splendoarea sa.

Dacă o iubim cu atât de mult devotament în cele mai sumbre momente, e de la sine înțeles că nu ne putem sătura de ea atunci când ne mângâie tălpile cu nisipul ei fin.  O privim cu duioșie și recunoștință atunci când ne spală gleznele cufundate pe jumătate în nisipul ud, și ne aducem aminte cu nostalgie de prima baie în mare din fiecare sezon după multe luni, când savurăm o cană de ceai în fața șemineului, alături de cei dragi.

Orele petrecute la plajă sunt un adevărat răsfăț pentru întreaga noastră ființă. Sunetul apei ne relaxează și ne ajută să ieșim din cotidian, înlocuind zgomotele piesajului nostru urban de zi cu zi cu o melodie deconectantă, liniștitoare, cu un ritm unic care invită la visare.  Plimbările pe faleză, văzute de mulți ca o formă de terapie estivală extrem de benefică, ne oferă acces la o cură de aerosoli care conduce la creșterea imunității, scăderea sensibilității alergice, și prevenirea și tratarea problemelor respiratorii.

Daca ati ales o cazare in Eforie cu piscina, relaxarea de dupamasa cu cartea in mana pe sezlong, in timp ce copiii petrec la locul de joaca, te fac sa revii, iar si iar.

Marea Ne Transformă în Artiști, Exploratori, și Visători Etern Îndrăgostiți de Frumos

Cercetăm fiecare palmă de uscat cu entuziasmul marilor exploratori ai lumii. Pașii ne poartă către restaurante mici, cochete, cu o atmosferă relaxantă, unde ne răsfățam papilele gustative cu mâncăruri simple și totodată spectaculoase, catre cazare in Eforie Nord, pentru ca mereu aveti de unde alege.  Pe plajă, muzica live de calitate se îmbină perfect cu bunatarile alese, soarele și plajă, trasând împreună contururile unei destinații de vacanță pe care dorim să o revedem iar și iar. Spații speciale, de manifestări artistice și leneveală, îmbie la socializare, și reprezintă alegerea perfectă pentru o după-amiază petrecută în compania oamenilor noștri de suflet.

Comments are closed.