Destinatii pentru luna de miere!

Spui DA acasa alaturi de cei dragi, dupa multe zile de stres si pregatiri, si te trezesti langa jumatatea ta in cea mai savuroasa vacanta – luna de miere. O cina romantica la lumina lumanarilor si un cantecel al valurilor pe fundal, o plimbare romantica la apus de soare pe o plaja nesfarsita acoperite cu nisip fin, palmieri care isi scalda ramurile in apele turcoaz. Sau o croaziera idilica in care, in fiecare dimineata, te trezesti in alta destinatie?

Exista destinatii recomandate si sigure tot timpul anului. Nimanui nu i-ar placea ca in luna de miere sa aiba parte de ploi musonice, uragane sau temperaturi extreme de ridicate, dar nici de viscol sau temperaturi minime.
Pentru lunile ianuarie, februarie, martie iubitorilor de frig si pupaturi sub zero grade le recomandam statiunile de ski din –  Austria, Elvetia, Italia, Slovenia sau Franta. Iubitorilor de soare si plaja le recomandam – Mexic, Costa Rica, America Latina, Caraibe, Maldive. Pasionatilor de carnavaluri, distractie in multime sau samba in luna februarie au loc Carnavalul de la Venetia si Carnavalul de la Rio de Janeiro.
Lunile martie si aprilie sunt perfecte pentru capitalele europene. Vremea este perfecta pasionatilor de plimbari si vizite. Dar tot acum este cel mai bun sezon pentru Caraibe, Hawaii, Seychelles, Las Vegas sau Australia.
In mai, iunie, iulie si august aproape toate destinatiile sunt potrivite, vara este in toi, va sa evitati complicatiile si teama de nou, puteti opta pentru statiunii de pe litoralul romanesc precum Eforie Nord, Mamaia, Costinesti, Mangalia, etc.
Septembrie si octombrie sunt luni foarte bune mai ales pentru destinatiile tropicale, unde acum temperaturile sunt excelente, pentru insulele grecesti si Canare, dar si pentru Paris, Viena, Amsterdam sau Praga.
Noiembrie si decembrie, sezonul de uragane este pe sfarsite asa ca majoritatea destinatiilor tropicale sunt potrivite, SUA, precum si statiunile montane din Europa.
Aveti in vedere in planuri dumneavoastra de vacanta si Hotelul Fortuna din Eforie Nord cu super ofertele de cazare din timpul sezonului estival. Ca orice alta vancanta, totul se programeaza din timp!
Aici, la Hotel Fortuna vei fi surprins cu o noapte de neuitat, deoarece casatoria este un eveniment ce trebuie sarbatorit!

Comments are closed.