Multumesc! Un cuvant magic!

Mulțumesc este cuvântul magic care ne unște pe toți în recunoștință și zâmbet!

Exista cuvinte care zidesc, care prin simpla rostire aduc bucurie, manifesta recunostinta, insenineaza sufletul. Mult prea des uitam sa rostim unul sau altul dintre aceste cuvinte; mult prea des uitam binecuvantarile primite: soare, aer, mare, vacanta, dragoste, prietenie, ca si cum ar fi firesc sa le avem.

De multe ori uitam sa ne exprimam recunostinta pentru lucruri mici sau mari care ne-au incalzit sufletul si ne-au inseninat viata. Cu atat mai mult uitam sa ne exprimam recunostinta pentru cei ce ne ajuta in afara casei noastre; celui care ne ofera locul in autobuz, celui de la care cumparam ceva, celui pe care l-am impins fara sa vrem si multor altora.
„Cuvantul-magic” care ar trebui sa fie folosit mai des este „Multumesc”. De cate ori il uitam, ne vaduvim zestrea energetica, de cate ori il rostim, ne incarcam cu energie pozitiva.

Acest cuvant este o „punte” intre noi si oamenii carora il adresam; de cele mai multe ori (speram!), pe acesta punte va pasi triumfator, binevoitor, insorit si incurajator – un zambet. Aerul devine mai pur, soarele straluceste mai puternic, omul devine mai senin. Iata, terapia „cuvantului-magic” si-a facut efectul.

Va multumim, dragii nostri prieteni si oaspeti, ca ati ales sa ne treceti pragul si sa va petreceti vacanta si in acest an la Hotel Fortuna, cazarea dumneavoastra din Eforie Nord!

Va vom astepta cu drag si in viitoarea vacanta!

 

Comments are closed.