Motive pentru care copiii iubesc VARA!

Vara este, in mod sigur, anotimpul copilariei fara griji. Cei mici mai au la dispozitie 2 luni de voie buna si distractie!!

Vacantele de vara sunt perioadele copilariei cu cele mai multe amintiri, in care copiii invata experiente noi, calatoresc mai mult, se joaca mai mult. Iata cele motive copiilor:

Pentru ca nu merg la SCOALA!! Copiii iubesc zilele in care nu merg la scoala, iar lipsa acestora ii relaxeaza si ii umple de bucurie. Ce-i drept este nevoie si de o pauza. Si asta stiu foarte bine, atat parintii, cat si profesorii. Avand mult mai mult timp liber, copiii sunt atrasi in tot felul activitati distractive si interactive, care ii ajuta atat in socializare, cat si in dezvoltarea lor. De exemplu, multi parinti opteaza sa-si inscrie copiii la o scoala de vara, unde vor avea parte numai de activitati educative sub o modalitate recreativa si interactiva numai buna pentru o perioada de vara. Alegeti  un hotel in Eforie Nord, daca doriti sa nu va lasati singuri copiii in tabara, care are activitati pentru cei mici si loc de joaca.

Pentru ca dorm mai mult – Nimic nu se compara cu un somn trecut de ora 9:00. Mai mult, somnul inseamna o dispozitie mai buna. Cu siguranta si parintii sunt mai relaxati si doresc sa petreaca mai mult timp cu copiii seara, neavand stresul trezirii de dimineata pentru a merge la scoala sau gradinita.

Pentru ca inoata mai mult – Inotul este cel mai complex sport, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Mai mult decat atat, inotul ii ajuta pe copii: sa-si fixeze anumite tinte pe care sa le atinga, le imbunatateste increderea in sine si ajuta la cresterea imunitatii si rezistentei la efort. Daca doriti sa mergeti in concediu, un hotel cu piscina ar fi foarte potrivit pentru aceasta activitate, mai ales ca accesul e si gratuit.

Pentru ca fac mai mult sport – Fiind in vacanta, copilul tau simte nevoia de mult mai multa mscare decat de obicei, ceea ce este un lucru extraordinar pentru ca il ajuta sa se dezvolte armonios si sa-si mentina sanatatea. Daca te afli inca in concediu fa zilnic sport impreuna cu copilul tau! Daca nu aveti foarte mult timp, alegeti sa faceti plimbari de la hotelul de 3 stele din Eforie Nord pana la plaja. Bucurati-va de orice moment petrecut impreuna si gasiti tot timpul un motiv de a va juca in aer liber.

Pentru ca iubesc soarele – Soarele este ca o binecuvantare pentru noi toti, este simbolul luminii si al bunei dispozitii. Soare este peste tot, fie ca este vorba despre joaca in aer liber, plimbari, vacante etc. Incercati sa va invatati copiii sa iubeasca miscarea, si incurajati-i sa petreaca cat mai putin timp in fata televizorului sau a calculatorului.

 

Comments are closed.