La MARE in septembrie!

Daca aglomeratia din lunile de vara de pe litoral va sufoca, septembrie este luna ideala pentru dumneavoastra! Statiunile sunt mult mai aerisite, veti gasi intotdeauna un loc la plaja, iar cozile din fata magazinelor sunt inexistente.

De multe ori, atunci cand ne gandim la drumul spre mare, ne vin in minte coloanele de masini de pe sosele, ambuteiajele si lipsa locurilor de parcare din statiunile de pe litoral. Traficul rutier in drumul spre mare se afla in stransa legatura cu aglomeratia, iar o astfel de problema pare sa dispara pur si simplu in aceasta luna.

Dupa cum stim deja, septembrie este luna reducerilor! De la inceputul lunii, preturile au scazut pe litoral, iar la Hotel Fortuna din Eforie Nord ofertele de cazare sunt de nerefuzat! In septembrie va puteti bronza aproape la fel de bine ca in miezul verii, insa veti scapa de canicula naucitoare si va veti putea bucura de soare mai mult decat oricand! Spre exemplu, in perioada urmatoare prognoza meteo arata imbucurator! Nu uitati, insa, de lotiunea de plaja! Chiar daca soarele este mult mai bland in septembrie, nu renuntati la precautie, deoarece radiatiile ultraviolete raman puternice si la inceputul toamnei, iar supraexpunerea la soare are efecte nocive asupra pielii.
Chiar daca este vorba de luna septembrie, prima luna de toamna, rezervarile se fac din timp la orice hotel din eforie pentru a putea profita de toate reducerile!

Comments are closed.