Cele mai ciudate zile internationale

Nu credeti ca in ultimii ani auziti tot mai des despre aceste zile internationale de care nu a-ti stiut pana acum?Calendarul e plin de sarbatori, iar unele dintre ele sunt niste inventii cat se poate de ciudate si totodata haioase.

Siati ca exista “Ziua fara vase murdare” (18 mai), “Ziua mondiala a testoaselor” (23 mai) sau “Ziua internationala de imbratisat pisica” (4 iunie) ?

Sarbatoriti “Ziua internationala a navelor extratereste”sau “Ziua lui am uitat “? E drept ca toti sarbatorim zilnic “Ziua lui am uitat”. Nu uitati insa de ofertele de cazare de la Hotel Fortuna!

Pe langa zilele internationale stabilite de cele mai multe ori de ONU, zilele nationale stabilite de guvernul iecarei tari sau sarbatorile religioase, mai exista diverse sarbatori neoficiale. Unele tin de traditii locale, altele de idei care au devenit populare, ale unor oameni sau organizatii. Campionii la aceste zile internationale ciudate sunt cu siguranta, americanii.

Printre alte zile mondiale ciudate se numără cele pentru sensibilizarea la pasajele la nivel (7 mai), pentru aranjarea biroului (24 mai), Noaptea liliecilor (24 august) – singura noapte, spre deosebire de atât de multe zile mondiale -, care vrea să sensibilizeze oamenii faţă de micul animal, poate nu prea drăguţ, dar atât de inofensiv. Pe 15 octombrie este Ziua mondială a spălatului pe mâini, iar pe 26 octombrie, cea a pastelor făinoase.

Cea care urmează şi de care internauţii ar trebui să ştie este Ziua mondială fără Facebook, pe 28 februarie, adică o probă extrem de grea pentru 77% din tineri.

Ce ziceti sa inventam si noi, echipa Hotelului Fortuna o sarbatoare pentru cazare deosebita in Eforie Nord?

 

Comments are closed.