Idei anti plictiseala pentru vacanta la mare!

Un sejur la mare pare sa fie motiv de entuziasm maxim pentru cei mici. Rar am intalnit copil care sa nu vrea la mare. Nisipul, valurile, balaceala ii tin ocupati o mare parte din timp. Insa in momentele in care soarele devine prea puternic pentru plaja sau pur si simplu vreti si altceva de la vacanta voastra la mare, puteti incerca una din ideile de mai jos:

  • Aduceti cu voi, la mare, surprize ale oaulelor Kinder (sau alte jucarii micute de plastic) si ascundeti-le sub nisip, in jurul sezlongului sau prosopului pe care stati la plaja. Lasati-l pe cel mic sa le caute pentru a intregi “Comoara sirenelor”
  • Descoperiti gusturi noi (poate midii, poate rapane, poate peste) in timp ce admirati apusul pe o terasa la malul marii.
  • Cumparati un aparat subacvatic (din acela de unica folosinta care nu e chiar o avere) si faceti-va, pe rand, poze sub apa cu cele mai amuzante fete pe care le aveti in dotare. Distractie garantata!
  • Lasati o urma cu piciorul in nisip si provocati-l pe cel mic sa reproduca, din scoici, forma respectiva. Pentru copiii mai mici e o ocazie perfecta pentru a invata conceptele de mare, mic, rotund, etc.
  • Cand va plictisiti de mare, plaja, soare (daca e posibil asa ceva), dati o tura si prin Dobrogea. Pe langa cetatile Enisala si Histria, puteti sa vizitati Cetatea Argamum si Capul Dolojman, puse in valoare de asfintit.
  • Relaxati-va la piscina in timp ce copiii dumneavoastra se distreaza la specatacol de magie, sau cu animatorii hotelului

Indiferent de vreme, la Hotel Fortuna nimeni nu se plictiseste. Este unul din hotelurile din Eforie Nord care ofera animatie zilnica pentru copii, la care pot participa si adultii. Cazarea in Eforie Nord este mult mai placuta atunci cand toata lumea zambeste. Vacanta frumoasa!

Comments are closed.