Suveniruri din Vacanta

Mii de turisti vin an de an in vacanța la malul marii. Si, bineinteles, nicio vacanta nu trebuie sa fie lipsita de suvenirurile cumparate pentru cei dragi.

In stațiunea Eforie Nord, la moda sunt tablourile, canile, brelocurile cu imaginea orasului sau a marii dar si sepcile colorate sau cele marinaresti.

Oferta de suveniruri este variata. Magneti de frigider, cani și insigne personalizate, tablouri sau pur și simplu scoici – asta aleg turistii care isi petrec vacanta la mare, atat pentru ei, cat si pentru cei dragi de acasa.

Preturile pentru aceste mici atentii sunt pentru toate buzunarele. O sapca costa intre 15 si 35 de lei, un tablou cu imaginea Eforiei Nord poate ajunge la 40 de lei, in functie de marime. Magnetii de frigider sunt la cea mai mare cautare, sunt mai ieftini si costa intre 2 si 10 lei.

Cei mai indrazneti dintre turisti aleg un altfel de suvenir. Tatuajul temporar este o surpriza pentru cei de acasa, chiar daca vopseaua se curata in zece zile.

Tot in Eforie Nord, vanzatorii si-au intins tarabele pe care au expus suveniruri din scoici facute manual: Coliere, cercei, inele, bratari, rame pentru fotografii, vapoare, lampi de masa, toate facute din scoicile adunate de pe plajele litoralului romanesc.

Totusi, cel mai important SUVENIR DIN VACANTA, este amintirea petrecerii vacantei intr-un loc unde te simti rasfatat, unde turistii sunt pe primul plan, unde se leaga prietenii. Locurile de acest gen sunt hotelurile din Eforie, in special cele cu piscina si loc de joaca pentru copii.

Hotel Fortuna spera ca fiecare dintre dumneavoastra va pleca acasa cu suveniruri minunate!

Comments are closed.