Locuri de vizitat in Eforie Nord si imprejurimi!

Vacanta de vara se apropie cu pasi repezi . Vara este anotimpul ideal sa explorezi locuri noi. Fie ca va place sa va bronzati la soare pe sezlong sau pe nisipul fierbinte, fie ca sunteti impatimiti ai muzeelor sau alte obiective turistice, vacanta de vara trebuie planificata. Vi-ati facut planuri pentru vacanta din acest sezon? Daca nu, Eforie Nord este alegerea cea mai buna !
Este singura statiune estivala de pe litoralul romanesc al Marii negre cu o plaja larga si zona de promenade. Are o multime de unitati de cazare cu facilitati pentru toate gusturile si buzunarele :pensiuni , vile,si hoteluri cu piscina si loc de joaca pentru copii. Va invitam sa vizionati si sa profitati de ofertele noastre speciale pentru luna iunie.
Mai jos va vom prezenta mai multe obiective turistice unde va puteti petrece timpul daca veti alege ca destinatie aceasta statiune:
1.Europa Yacht Club este primul port privat de agrement din Romania construit la standarde occidentale si se află la câteva minute de centrul oraşului, pe plaja din faţa Hotel Europa. Un drum de acces din şoseaua naţională permite o legătură directă a autoturismelor cu portul. Portul poate găzdui simultan 60 de ambarcaţiuni, iar printre serviciile oferite sunt: închiriere de veliere, lecţii de scufundări şi de navigaţie. În fiecare an în luna august aici se organizează Regata Mării Negre, un eveniment de interes pentru iubitorii de sporturi nautice. La această întrecere participă mai multe veliere şi se organizează în paralel şi expoziţii de ambarcaţiuni de lux.
2.Lacul Techirghiol este cunoscut pentru calitatile apei sarate (mineralizate) si a namoluilui sapropelic, folosit in tratarea diferitelor afectiuni.
3. Delfinariul este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Constanta atat in sezonul estival, cat si in extra sezon. Alaturi de Planetariu, Observatorul Astronomic si Microrezervatie, Delfinariul face parte din frumosul si interesantul Complex Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, situat la intersectia bulevardului Mamaia cu strada Soveja.
4. Acvariul Constanta este amplasat in zona Cazino a orasului Constanta si este primul din tara noastra. Acvariul este format din 57 de bazine in care pot fi admirate expozitii permanente, dar si expozitii temporare cu tematici de biologie, ecologie acvatica si pescuit marin.
5. Nelipsit din pozele de vacanta ale turistilor si din vederile care amintesc de litoral, CAZINOUL din Constanta este fara discutie emblema orasului. O cladire impunatoare care emana inca aerul perioadei sale de glorie, Cazinoul “vegheaza” tarmul Marii Negre de peste 130 de ani.

Comments are closed.