Vacanta, o necesitate, nu un lux!

Cu totii asteptam in fiecare an vara, care este asociata direct cu vacanta bine meritata dupa un an de munca!

Românii pleacă tot mai rar în vacanţă, tind să-şi petreacă concediile acasă sau la ţară, la părinţi, fie din lipsă de bani, fie pentru au căpătat această obişnuită în ultimii ani.

Oamenii de stiinta ne recomanda sa facem sacrificii financiare minim o data pe an si sa ne relaxam intr-o vacanta departe de casa! Iata motivele lor:

O talie mai subţire – O îndepărtare temporară de responsabilităţile profesionale este desigur relaxantă, chiar revitalizantă. Ceea ce nu ştiati poate este că femeile care petrec mai multă vreme în activităţi plăcute în timpul liber, inclusiv în vacanţe regulate, nu numai că se simt mai bine dar, în plus, sunt mai sănătoase din punct de vedere fizic. Cercetatorii spun că cei care îşi permit cât mai multe răgazuri de relaxare au un index al masei corporale mai scăzut şi o circumferinţă a taliei mai mică!

O viaţă mai lungă – Oamenii care pleacă cel mai rar în vacanţe sunt de aproape opt ori mai predispusi să facă un atac de cord sau să moară din cauza unei boli cardiace decât cei care pleacă în vacanţă de două sau mai multe ori pe an. Cercetătorii au descoperit ca frecvenţa vacanţelor are un rol major în predicţia unor viitoare atacuri de inimă şi a unor decese provocate de boli cardiace coronariene.

Mai puţin stres – Efectele de reîntinerire, reîmprospătare ale vacanţelor sunt de o mai mare durată decât s-a crezut până acum. S-a constatat că după ce petrec mai multă vreme departe de serviciu, oamenii sunt afectaţi de mai puţine probleme fizice asociate cu stresul, precum dureri de cap, dureri în ceafă, sau palpitaţii ale inimii, acest lucru petrecându-se de-a lungul a cinci săptămâni după vacanţă.

O varianta optima pentru petrecerea vacantei, pentru aproape toate buzunarele, este Statiunea Eforie Nord care are un farmec aparte, in primul rand datorita aerului de prospetime pe care il degaja marele parc natural in mijlocul caruia este situata. Cu o larga deschidere spre mare, statiunea are o plaja mare, ferita de valuri de digurile ce inainteaza in larg.

De ce sa alegeti Hotel Fortuna, cazarea ta in Eforie Nord?

Deoarece Hotel Fortuna este un hotel child friendly unde copii au sansa sa interactioneze cu alti micuti de varsta lor, in cadrul facilitatilor ce le sunt dedicate in intregime – locuri de joaca, animatori – si unde mamicile pot face schimb de experiente.

Puteti uita, de asemenea, de grija patutului de copil si caruciorului de copil, care este voluminos si foarte greu de transportat, deoarece hotelul nostru va ofera acest serviciu gratuit.

Hotelul nostru de 3 stele dispune si de piscina incalzita pentru copii, pentru ca indiferent de temperatura de afara, confortul copiilor este primordial! Nu uitati de apartamentele spatioase care va ofera confortul necesar unei vacante!

Acestea fiind spuse, va invitam cu mare drag sa studiati ofertele de cazare marca Hotel Fortuna Eforie Nord si sa rezervati vacanta mult visata!

Comments are closed.