Jocuri cu apa pentru tine si micutii tai

E vara, e cald, e soare. Tot ce trebuie sa faci e sa petreci timp in natura cu cei dragi, si sa profiti din plin de razele soarelui, mai ales ca cei mici sunt in vacanta.
Si…ce altceva poate fi mai placut pentru pitici daca nu apa si balaceala? Pe langa balaceala in mare, la Eforie Nord, sau la piscina pe care Hotel Fortuna cu drag o pregateste in fiecare vara pentru voi, fie ca va jucati cu pistoale si va stropiti reciproc, copiii se vor bucura mereu de apa si de senzatia de racoare pe care le ofera.
Pe langa ofertele speciale pentru vacanta la mare, va sugeram o lista cu activitati ce implica jucatul cu apa. Poate fi ingredientul de success de care aceti nevoie, atat parinti, cat si copii.
Volei cu baloane cu apa
Tot ce trebuie sa faceti, este sa umpleti cateva baloane cu apa calduta si sa va jucati cu ele ca si cum ati juca volei. Baloanele sunt mai grele si va fi nevoie de o forta mai mare pentru a le arunca. Punctul culminant este atunci cand balonul se sparge 
Pistoale cu apa
Prichindeii adora pistoalele cu apa. Dupa ce le umpleti, duelati-va in curte sau in parc, sau chiar pe malul marii. Va puteti chiar face strategii “de lupta” pentru ca jocul sa devina mai palpitant.
Cursa cu baloane
Aveti nevoie de cateva linguri de lemn si de baloane umplute cu apa. Fiecare participant trebuie sa puna balonul in lingura sis a ajunga la linia de sosire fara sa il scape. E un joc distractive care necesita echilibru si concetrare.
Hotel Fortuna va asteapta cu drag la balaceala si in sezonul estival 2018!

Comments are closed.