Metode eficiente sa te odihnesti

E abia februarie si suntem obositi? Cum e posibil? Abia a inceput anul, putem spune.
Adevarul ca exista o explicatie pentru starea de oboseala pe care o simtim: suntem expusi la un stil de viata alert, asa ca trebuie sa avem si sa gasim solutii pentru a ne proteja. Iata cateva din acestea:
1. Culca-te la aproximativ aceeasi ora in fiecare seara. Stabileste o ora aproximativa cand sa te bagi in pat si nu folosi telefonul sau alte dispositive electronice. Incearca chiar sa renunti si la citit stand in pat.
2. Evita sa dormi mai mult decat trebuie in weekend. Daca intr-adevar esti foarte oboist, incearca sa dormi doar cu maxim 2 ore mai mult decat in timpul saptamanii.
3. Incearca sa faci miscare in aer liber cat de des posibil, iar seara sa ai o rutina a ta. Daca faci aceleasi lucruri inainte de culcare, organismul tau va retine acest lucru si va sti cand sa se pregateasca de somn.
4. Ia cina cu cel mult 2 ore inainte de culcare si incearca sa ai o masa usoara, bogata in minerale si proteine.
Si…daca nu reusiti nicicum datorita ritmului nebun la care trebuie sa faceti fata zilnic, cea mai eficienta metoda este sa va rezervati vacanta din timp. Doar gandindu-va ca va urma la vara sa petreceti un concediu de vis la Hotel Fortuna Eforie Nord, cu siguranta timpul trece mai usor, iar voi veti avea timp sa va odihniti tolaniti la piscina hotelului, sau in fierbinteala nisipului marii.
Va asteptam cu oferte speciale de cazare pentru sezonul 2018, va asteptam sa va odihniti si sa va relaxati.

Comments are closed.