Terapia prin culoare!

Cromoterapia este stiinta care se foloseste de un spectru de 7 culori pentru a imbunatati starea de bine mintala si sanatatea organismelor noastre. Aceste 7 culori pot face corpul nostru sa vibreze pe frecventele care influenteaza sanatatea, starea de bine si armonia.

Rosul este tonic si energizant
Cea mai puternica dintre culori, rosul stimulează, instiga și energizeaza. Este utilizat pentru tratarea anemiei, inflamatiilor, afectiunilor respiratorii, dar si a depresiei.

Galbenul facilitează introspectia
Galbenul este culoarea spiritualitatii, a cunoasterii de sine si favorizeaza auto-vindecarea organismului. Ne permite sa ne relaxam, sa patrundem in adancul constiintei si sa echilibram energia organismului.

Verdele ne echilibrează
Privirea acestei culori in cadrul sesiunilor de cromoterapie ne ajuta sa obtinem echilibrul, atat intern cat si extern. Calmeaza hipertensiunea si tulburarile cardiace, trateaza insomnia si nevralgia. Este culoarea sperantei, a optimismului, a intoarcerii la origini.

Albastrul ne calmează
Cea mai „senina” culoare, albastrul are un rol calmant vizibil. Ne induce linistea interioara, faciliteaza meditatia si analiza obiectiva a realitatii.

Violetul, culoarea spiritului
Alaturi de galben, violetul acționează preponderent asupra echilibrului dintre psihic și trup. Este o culoare profunda, plina, care ofera ocazia unei terapii complexe. Trateaza tulburarile mentale, purifica organismul in caz de infectii sau toxicitate, poate trata pneumonia, meningita si epilepsia.

Daca doriti sa va imbunatatiti starea generala, sa va relaxati, sa va umpleti de energie pozitiva si sa scapati de anumite afectiuni, va asteptam la Hotel Fortuna – hotelul  dumneavoastra din Eforie Nord, plin de farmec si culoare. Avem reduceri si oferte speciale! Imbinati utilul cromoterapiei cu placutul unei vacante la mare!

Comments are closed.