Amintiri de …vara!

Iarna e in toi, cosurile caselor fumega, copiii vin inghetati de pe derdelus si va cer o inghetata. Hmmm…inghetata? Nu, nu e voie, e frig. Doar la vara aveti voie!

Si brusc…imi amintesc, band din cana de ceai, de vacanta de vara, de soare, plaja, nisip, mareee. Incep sa visez cu ochii deschisi….

Dimineata suntem pe plaja in Eforie Nord, tolaniti pe un sezlong. Dupamasa, dupa un somn odihnitor, ne balacim la piscina hotelului de unde ne putem supraveghea copiii ce se zbenguiesc plini de viata la locul de joaca, sau la piscina pentru copii cu apa incalzita

Seara ne plimbam pe faleza statiunii si pe malul marii, unde putem admira cel mai frumos apus de soare. Ne relaxam apoi pe terasa hotelului, unde ne intalnim si ne povestim ziua cu turistii veniti din intreaga tara. Se leaga prietenii.

Cred ca e timpul sa o sun pe doamna “Popescu”de la Bacau. Trebuie sa o intreb daca si-a facut deja rezervare la oferta early booking vara 2018 si in ce perioada. Parca as vrea sa ne reintalnim. Gata. Zis si facut, am pus mana pe telefon, am stabilit, am studiat oferta Hotel Fortuna, doar e locul unde ne-am imprietenit.

Am rezervat vacanta!!! Vacanta….venim!

Ufff…iar sunt zgribulit, m-am uitat pe geam!

Comments are closed.